chill Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Ups στα πόσα VA χρειάζεται για να σηκώσει το σύστημα της υπογραφής μου?
legend77 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 παρε κανένα 1000άρι να είσαι μέσα! πάντως στο δικό μου έχω συνδέσει επίσης το φωτιστικό μου και την μηχανή του ....φραπέ!!!!
madsc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Τί αυτονομία ζητάς; Να σου δίνει χρόνο ίσα ίσα να κάνεις save σε ότι δουλεύεις & shutdown, ή κάτι παραπάνω; /sc
chill Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δεν έχω τρελές απαιτήσεις όσον αφορά την αυτονομία. Δηλαδή 5-10 λεπτά μου είναι υπεραρκετά. Καλοβλέπω ένα mge 800άρι online με τιμή γύρω στα 200ευρώπουλα. Τι λέτε?
agrb Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Ρίξε μια ματιά στο Forum για τα MGE. Γενικά έχουν αναφερθεί προβλήματα με αυτά. Προσωπικά προτείνω πάντα APC για UPS. Ότι και να πάρεις απ' αυτή την εταιρεία είναι πολύ ψαγμένο και πολύ ποιοτικό. Να θυμάσε ότι στα καλά UPS το κόστος συντήρησης είναι μόνο η αλλαγή μπαταριών κι αυτό μετά από αρκετά χρόνια. Με λίγα λόγια δεν τα αλλάζεις νωρίτερα από τα 15 χρόνια. agrb
PETROS13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δεν έχω τρελές απαιτήσεις όσον αφορά την αυτονομία. Δηλαδή 5-10 λεπτά μου είναι υπεραρκετά. Καλοβλέπω ένα mge 800άρι online με τιμή γύρω στα 200ευρώπουλα. Τι λέτε? αυτό με το ζόρι θα σου κρατήσει 5 λεπτά..(εξαρτάται βέβαια με το τι εργασία κάνεις στο pc..τη στιγμή που θα κοπεί το ρεύμα)
chill Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Ρίξε μια ματιά στο Forum για τα MGE.Γενικά έχουν αναφερθεί προβλήματα με αυτά. Προσωπικά προτείνω πάντα APC για UPS. Ότι και να πάρεις απ' αυτή την εταιρεία είναι πολύ ψαγμένο και πολύ ποιοτικό. Να θυμάσε ότι στα καλά UPS το κόστος συντήρησης είναι μόνο η αλλαγή μπαταριών κι αυτό μετά από αρκετά χρόνια. Με λίγα λόγια δεν τα αλλάζεις νωρίτερα από τα 15 χρόνια. agrb Η αλήθεια είναι ότι το mge 1200 ellipse που έχω βρίσκεται για επιδιόρθωση τώρα :/. Οπότε ίσως πρέπει να κοιτάξω για τα APC που λες. Πιστεύεις λοιπόν ότι με ένα τέτοιο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=568163 θα είμαι καλυμμένος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.