JNik Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα και πάλι. Όπως ίσως έχετε ξαναδεί ετοιμάζομαι να κάνω μια αναβάθμιση με AMD ATHLON 64 X2 6000+ 3.00GZ AM2 BOX , 2x1gb dual channel ddr2 στα 800, και 8800gt gpu. Δύο απορίες: 1ον) Να φανταστώ ότι δεν θα έχω πρόβλημα να παίζω με καλές ρυθμίσεις σε 1440χ900 με το τερατάκι της Nvidia σωστά; 2ον και κυριότερον) Ακόμα δεν έχω καταφέρει να επιλέξω motherboard, είμαι ανάμεσα σε 2. Αν επιλέξω m/b με chipset της AMD(ΑΜD 690 σκέφτομαι) η 8800 παίζει να έχει "ασυμβατότητες" ή χειρότερες επιδόσεις απ'ότι σε m/b με chipset της NVidia(Nforce 570 π.χ.)? Οι motherboard που σκέφτομαι: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526688 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523554 Help γιατί έχω χάσει την μπάλα τόσες μερες και δεν την παλεύω θέλω αναβάθμιση..
koulouri Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Bασικα περα απο τις Ram και την καρτα γραφικων φυσικα εχω το ιδιο συστημα με σενα..Και για τις Ram 8α τις παραγγειλω Δευτερα απο το e-shop.. Παντως με την mb δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα και μου την ειχαν συστησει και ατομα που γνωριζουν οτι ειναι οτι πιο καλο μπορεις να αγορασεις σε αυτα τα λεφτα.. Αλλα δεν παιρνει νομιζω 1000 Ram.. Παει μεχρι 800MHz.. που αυτο μετραει σε μια μελλοντικη αναβαθμιση που 8α 8ες να κανεις σε κανενα χρονο.. Καλητερα κοιτα καποια που να σηλωνει παραπανω.. Ακου και γνωμες αλλων βεβαια!
disqualified Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 δε νομιζω να τρελαθει σε κανα χρονο επειδη δε θα χει 1000 μνημες ας βαλει 1 ακομα GB αν θελει. Η MSI δεν εχει firewire ή δεν βλεπω καλα, εγω δε θα παιρνα mobo χωρις firewire εκτος αν βγαζει το κουτι σου...ή εχεις καμια PCI
JNik Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Προς koulouri: Μόνο που δεν κατάλαβα ποια από τις 2 motherboard (ή πιο chipset) έχεις, πες αν μπορείς. Όσο για την ταχύτητα της RAM έτσι και αλλιώς με αυτούς τους επεξεργαστές (χωρίς overclock) δουλεύουν μέχρι τα 750 αν θυμάμαι καλά, οπότε οι 1000άρες δεν έχουν νόημα, όχι αν δεν πας σε Phenom και τις ανάλογες motherboard. Edit γιατί τώρα είδα το μην του disqualified: Όντως δεν έχει firewire και για να είμαι ειλικρινής δεν το είχα στο νου μου γιατί δεν είχα χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα( για εξωτερικούς σκληρούς δεν είναι ; ). Σκεφτόμουν και την ίδια σε platinum που είχε αν θυμάμαι καλά firewire αλλά προς το παρόν τελείωσε και το πλαίσιο έχει μηδαμινή ποικιλία για AMD m/b... Όσο 'ναφορά το θέμα του chipset με την κάρτα γραφικών, ξέρει κανείς;
disqualified Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 δεν μπορω να σε βοηθησω για το chipset, απλα ανεφερα το firewire, επειδη περναω βιντεο μεσω της βιντεοκαμερας και για μενα ειναι απαραιτητο στοιχειο σε ενα συστημα, στην τελικη παιρνεις μια PCI καρτα...
JNik Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 ωχ.. αν βρω 8800gt έτσι όπως πάνε τα πράγματα..
DeathBoy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Καλές είναι οι μητρικές αλλά νομιζω πως μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο κοίτα και σε άλλα μαγαζια...
koulouri Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Βασικα η μητρικη σου DeathBoy ειναι για intel ενω ο φιλος μας εχει AMD επισης οντως δεν ανεφερα ποια απο τις 2 mb εχω..την msi εχω και αυτο το firewire δεν ξερω τι ειναι και δεν μου χρειαστηκε μεχρι τωρα Επισης για τα βιντεο απο το βιντεοκαμερα εχω PCTV αλλα δεν ειμαι και σιγουρος αν ειναι το ιδιο με αυτο που λεει ο φιλος disqualified
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.