christosjr1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Λοιπον ηρθε η ωρα να εξοπλιστω με ενα κινητο-PDA-GPS.Σιγουρα η πρωτη μου επιλογη ακουει στο ονομα Χ800 αλλα...εχω επιδοτηση απο Vodafone περιπου 300 ευρω οποτε?Μπορω να το παραγγειλω απο αυτους?Οι ιδιοι δεν μου απαντουν ουτε σε μαιλ ουτε στο τηλεφωνο με προφαση "θα το κοιταξουμε και θα σας ενημερωσουμε".Υπαρχουν καταστηματα που το δινουν με συνδεση αλλα εχω επιδοτηση...Αν οχι θελω γνωμες για αλλη συσκευη με γνωμονα το καλο GPS και τηλεφωνο...Θα δουλεψει με Destinator.Ευχαριστω εκ των προτερων..
ApSiMan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Ποιό είναι το Χ800???? Πήγαινε σε ένα κατάστημα Vodafone και ρώτα τους. Αν δεν ξέρουν να σου πούν τότε σημαίνει ότι δεν θα το φέρουν. Στην λίστα με τα κινητά για αναβαθμίσεις είναι για τα κινητά που θα έρθουν στο μαγαζί τους επόμενους 2 μήνες....
apeirokoupos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 arxige tha paro kai ego pda to htc tytn2,sto proteino asizititi exei ta panta ton panton!tsekare to...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.