Vatos_locos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 καλησπέρα παιδιά χρειάζομαι μια βοήθεια έχω ένα pc το οποιο σηκώνει Ftp Server και web Server θέλω όμως να το βάλω να δίνει και internet στα υπόλοιπα pc ο proxy έχει στηθεί και λειτουργεί κανονικά με τον CCproxy για software τώρα θέλω όμως να βάλω πάνω του και έναν DHCP Server για να δίνει μονο του Ip στα υπόλοιπα pc για software βρήκα κάποιο με όνομα tftpd32 αλλα είναι πολύ φτωχό από ρυθμίσεις και αλλα αλλα λειτουργεί μια χαρά οποτε εδώ θέλω την βοήθεια σας στο να μου πείτε κάποιο καλο Free η όχι Software για dhcp server το μηχάνημα τρέχει χρ ξέρω θα μου πείτε βάλε win 2003 αλλα αυτά έχω σε αυθεντικά με αυτά βολεύομαι οποτε κάθε βοήθεια δεκτη
Costinio Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 δε βάζεις linux καλύτερα να κάνεις τη δουλειά σου?
Vatos_locos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 θα έβαζα πραγματικά αλλα μάλλον είμαι τόσο άχρηστος στο linux που ούτε την εγκατάσταση δεν κατάφερα να κάνω ποτε δωκήμασα Fedora, Suse, Mandrake, και κάποια αλλα και ποτε δεν τα κατάφερα μονο από live cd και πάλι δυσκολεύτηκα να το κάνω να δει internet ποσο μαλών να σηκώσω ftp,web,ghost,proxy,im και dhcp server θα φτύσω αίμα μέχρι να τα καταφέρω και δεν λέει και αφού με τα χρ την πάλεψα κανονικά μονο ο dhcp λείπει
question mark Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Γιατί δε δοκιμάζεις το Ubuntu. Εχει και έκδοση server. Και γω το σκέφτομαι να γυρίσω σε linux γιατί όπως φαίνεται εκεί θα βρω την υγεία μου...
Vatos_locos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 δεν ξέρω απλά δεν μπορώ να το καταφέρω με linux και όλο το σύστημα είναι για τα pc στην πολυκατοικία δεν είναι τίποτα τρομερά επαγγελματικό οποτε και το μπακαλίστικο με βολεύει μια χαρά άσε που και με Ubuntu κατάφερα να κάνω την εγκατάσταση στο επόμενο boot δεν έβλεπα τίποτα στο monitor
tsakonas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 gia try this http://www.tucows.com/preview/265297
Red_Phantom Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 http://www.wingate.com/ Network Address Translation (NAT), multiple protocol Proxy Servers and circuit-level proxies provide connectivity and fine-level access control. DHCP, Automatic proxy configuration, and integration with your Active Directory makes administration simple. A full-featured email server provides all your email requirements. Add to all this support for content filtering and antivirus scanning with two great WinGate plugins, and you have all you need to control Internet usage, and provide quick and secure access for whatever your business requires. Find out more... Δεν το έχω δοκιμάσει, δεν ειναι free αλλά παίζει σε torrent.
kitsos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 πίστεψε με το tftpd32 δεν είναι καθόλου φτωχό και κάνει την δουλειά του άψογα. Εγω θα σου πρότεινα να χρησιμοποιησεις αυτό. DHCP υποθέτω μπορείς όμως να βάλεις και απο το routeraki που υποθέτω ότι εχεις για dsl σύνδεση.
Vatos_locos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 παιδιά σας ευχαριστώ όλους kitsos προτιμώ DHCP γιατί θα δώσει μονο τους ρυθμίσεις στα pc και ταχύτητες από τον proxy πχ κάποια pc θα σερφάρουν μονο οποτε δεν χρειάζονται πάνω από 10-15k tsakonas thanks το δοκίμασα αλλα παίζει κάτι να μην κάνω καλά και δεν τα κατάφερα Red_Phantom το κατεβάζω trial να το δοκιμάσω και θα το βρω αν είναι μετά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.