Freakster Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά αν κατάλαβα δίνουν δωρεάν το zonealarm μόνο για σήμερα! ΒΟΥΡ! http://download.zonealarm.com/bin/free/sum/index.html
kpartsi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Είναι μόνο το spyware... Πάντως εγώ ZoneAlarm δεν πρόκειται να ξαναεγκαταστήσω στο computer μου... Από τότε που το έβγαλα ησύχασα!!!!
Bougas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 πολλα προβληματα. γιαυτο και το μοιραζουν τσαμπα.
deathlok Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 πολλα προβληματα. γιαυτο και το μοιραζουν τσαμπα. ενώ παλιά είχε ξεκινήσει καλά μετά τα έκανε όλα....ρόιδο
lefi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 ενώ παλιά είχε ξεκινήσει καλά μετά τα έκανε όλα....ρόιδο Και το Norton ήταν πιο ελαφρύ μετά γίνεται όλο και πιο απαιτητικό, σε λίγο θα πηγαίνουμε ταξίδι στο μέλλον θα πέρνουμε υπολογιστή super ουάου για να τρέχουμε το antivirus. Εγώ πιστεύω ότι μερικές εταιρίες είτε επίτυδες είτε στην προσπάθεια τους να βελτιώσουν τα antivirus κάνουν και μ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.