glock1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 γεια σας παιδες!!εχω μολις εγκαταστηση το ffmpegx και θελω να ενσωματωσω τους .srt στην avi ταινια μου,να τους 'καψω" δηλ. στην εικονα ετσι ωστε αφου φορτωσω το νεο αρχειο στο στικακι usb που εχω να δω την ταινια απο το dvd player στο σαλονι μου!! ξερει κανεις πως γινεται μια και ειμαι νεος και στα υπεροχα MAC μου και στο Nο1 SITE μας!!!ευχαριστω εκ των προτερων:mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Αυτο με την ενσωμάτωση των υπότιτλων στo .avi αρχειο ωστα να παιζουν σε οποιοδηποτε μηχανημα με ενδιαφερει κ εμενα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glock1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 το προγραμμα το εχω για mac,ειναι το ffmpeqx αλλα δεν ξερω να το δουλευω.ξερει κανεις πιο iso και πια fonts χρησημοποιουμε;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δες εδώ κι εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 με το divx converter γινεται πανευκολα απλά έχουμε στον ίδιο φάκελο το avi και το srt με το ιδιο ονομα φυσικα και απλα κάνουμε convert το divx!!!! και οι υποτιτλοι ενσωματόνονται από μόνοι τους και με ωραία γραμματοσειρά σε αντίθεση με το ffmpeg που είναι καλό αλλά και πιο δύσκολο και με ασχημη γραμματοσειρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1843942&postcount=340 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.