Speculoos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Υστερα απο μια ερευνα αγορας και αφου διαβαζα τον τελευταιο καιρο εντατικα τα θεματα που εχετε ανεβασει, κατεληξα στην αγορα ενος εκ των δυο συστηματων: -Toshiba Satellite A210-16F -HP Pavilion dv6660ev Το ερωτημα που γενναται ειναι το εξης: Ποση διαφορα θα δωσει στις επιδοσεις ο Intel εναντι του AMD; Η τετραπλασια cache του Santa Rosa αρκει για να υπερκερασει το μειονεκτημα της μνημης και της καρτας γραφικων;(αφου ο σκληροι δισκοι ειναι ιδιοι και -επτελους- δεν ειναι 4200) Τελος αν οι AMD ανεβαζουν περισσοτερο θερμοκρασια, με δεδομενη την καλυτερη καρτα γραφικων του Toshiba, μηπως ο Sattelite θα...ψηνει καφε μετα απο λιγο; Ρωταω γιατι προσανατολιζομαι προς τον Toshiba αφου το δελεαρ της μνημης (κυριως) και (αρκετα δευτερεοντως) της ΑΤΙ ειναι μεγαλο και η διαφορα στην τιμη αρκετα μικρη.
Speculoos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά κανείς να με βοηθήσει στην αγορά?
ggeo1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα! Έχω (όχι ακριβώς εγώ ) τον toshiba satellite a200-1m8 που διαφέρει με τον Toshiba Satellite A210-16F μόνο στο ότι έχει intel αντί για amd. Όσον αφορά τη θερμοκρασία σε πληροφορώ πως είτε στη πρίζα είτε με μπαταρία δεν μου εμφάνισε ποτέ πρόβλημα. Όσον αφορά την AMD προσωπικά εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ μόνο ΑΜD και φυσικά δεν αντιμετώπισα κανενός είδους πρόβλημα. Όσον αφορά την διαφορά στην κάρτα γραφικών με τον hp δεν γνωρίζω να σου πω ποιά είναι η καλύτερη αν και πιστεύω (ίσως κάνω και λάθος) ότι δε θα έχουν αισθητή διαφορά. Όσον αφορά τη μνήμη απαιτείται πλέον να πάρεις 2GB!!Μήν καάνεις το λάθος και μείνεις με 1GB!Και επιπλέον ,στο toshiba έχει αναβάθμιση μέχρι 4Gb ενώ στο hp μέχρι 2Gb.Για την cache δε γνωρίζω αλλά σίγουρα τα 2Gb μετράνε αρκετά! Γενικά από τον toshiba είμαι ευχαριστημένος,κομψό,στιβαρό,γρήγορο,αθόρυβο.
panos2000gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Σε γενικές γραμμές οι Intel Core 2 duo έχουν επικρατήσει των αντίστοιχων AMD. Ακόμη και στα μετροπρογράμματα υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Θα σου πρότεινα να πας στο Α200-1Μ8 που κυμαίνεται από 1020 έως 1100 ευρώ περίπου (ανάλογα το κατάστημα). και έχει τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά. SKROUTZ IT!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.