ALXIOA Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 NA PARW IPOD APPLE H MP3 CREATIVE ZEN 4 GB??EPISHS THA HTHELA NA MOY PEI KAPOIOS TI DIAFORES EXEI TO ENA ME TO ALLO???KAI PIO APO TA DYO AXIZEI NA PARW???SAS EYXARISTW....
slipknot Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Εγώ αν και δεν έχω τόση πήρα σε τέτοια θέματα όση έχουν οι άλλοι,θα έλεγα creative zen μιας και ουσιαστικά ipod πληρώνεις πιο πολύ το όνομα(ε δεν το πάω το ipod πως να το κάνουμε ! ).Τώρα βέβαια ίσως δεν σε ικανοποιεί σε άλλους τομείς πχ χωρητικότητα ή τίποτα τέτοιο.
ApSiMan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Creative Zen specifications Ipod Nano specifications To creative έχει μεγαλύτερη οθόνη, ράδιο, παίρνει SD κάρτες για επέκταση μνήμης.... Το Ipod Nano είναι Apple....έχει τρομερό design (το έχω ερωτευτεί παράφορα) αλλά για εμένα το μεγαλύτερο μείον του είναι ότι ΔΕΝ έχει ράδιο!!!!Μπορέις να βάλεις βέβαια τα ακουστικά με ράδιο αλλά κοστίζουν άλλα 50Ε....(σύνολο 210 στην καλύτερη για να έχεις και ράδιο). Αν δεν σε νοιάζει το ράδιο και σου αρέσει το Nano πάρε το!!!Είναι κουκλί!!!(για την διαφορά στην οθόνη δεν αναφέρομαι καθώς και στην 2' και στην 2.5' θα στραβωθείς για να δείς βίντεο!!!!) Εμένα που με ενδοίεφερε το ράδιο και δεν με ένοιαζε το βίντεο τσίμπισα το Creative Stone Zen plus και μου έμειναν και 100Ε (αν έπαιρνα το Nano) για άλλα ψώνια!!! Η επιλογή είναι καθαρά δική σου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.