Προς το περιεχόμενο

Τι είδους ψύξη χρησιμοποιείτε στον υπολογιστή σας;

paredwse

Τι είδους ψύξη χρησιμοποιείτε στον υπολογιστή σας;  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι είδους ψύξη χρησιμοποιείτε στον υπολογιστή σας;

• Αέρα
    • Νερό
    • Άλλη [αναφέρετε ποιά]
    • Δεν χρησιμοποιώ ψύξη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Phase change πρέπει να είχε το E-shop και έκανε 300?..

ξέρω ποσο έχουν και τι κάνουν και πως έχω δουλέψει με phase απλά ρωτάω γιατί με τόσα που έχουν διαβάσει τα ματάκια μου στο internetexw αρχίσει και γίνομαι δύσπιστος ;)

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Thanks man ;) Πολύ ωραίο ... Πόσους βαθμούς έχεις idle και load ?

να εισαι καλα φιλε ευχαριστω. Επειδη το εχω χρονια και εχουν περασει (καταψυχθει μαλλον!) πολλοι επεξεργαστες πανω του θα σου πω αυτον που εχω τωρα. Λοιπον ειναι ενας 6750 και τον δουλευω για Gaming (δηλαδη ειναι απολυτα σταθερος εκει) στα 4,28Ghz με 1,55V BIOS (1,51V πραγματικα σε φορτιο) σε idle η μητρικη μου δεν δειχνει κατω απο -9 οποτε δεν γνωριζω (η προηγουμενη P5B deluxe εδειχνε με ενα 6600 ES περιπου στα ιδια -38 idle BIOS και -42 idle στα Windows) full load τωρα μετα απο 40 λεπτα 2πλο prime εχει δειξει μεχρι -6 βαθμους.

Δημοσ.
να εισαι καλα φιλε ευχαριστω. Επειδη το εχω χρονια και εχουν περασει (καταψυχθει μαλλον!) πολλοι επεξεργαστες πανω του θα σου πω αυτον που εχω τωρα. Λοιπον ειναι ενας 6750 και τον δουλευω για Gaming (δηλαδη ειναι απολυτα σταθερος εκει) στα 4,28Ghz με 1,55V BIOS (1,51V πραγματικα σε φορτιο) σε idle η μητρικη μου δεν δειχνει κατω απο -9 οποτε δεν γνωριζω (η προηγουμενη P5B deluxe εδειχνε με ενα 6600 ES περιπου στα ιδια -38 idle BIOS και -42 idle στα Windows) full load τωρα μετα απο 40 λεπτα 2πλο prime εχει δειξει μεχρι -6 βαθμους.

μαστορα το 'ματζαφλαρι' απο που το εχεις περασει? εκανες τρυπα στο κουτι απο κατω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...