republican Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μπααα το αρχικό διαβάζεται πιο εύκολα απ'αυτό!!!
Lucifer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Αμπζινθ, δε στέλνεις λουλούδια, όχι. =ρ ilekra, γενικώς είμαι τρανός μ@λ@κας, αλλά έτσι κ αλλιώς θα κλειδωνόταν. Ξέρεις τώρα, τεχνολογικό φόρουμ, κουτσομπολιά, κουμπαριές, κολλητηλίκια, γκομενικά... Όχι. Όοοοχι.
ilekra Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 αφτο για μενα ειναι μεγαλο θεμα..δεν ξερω πως θα ενιωθες αν ηταν δικο σου προβλημα.μακαρι να μη καβγαδισεις ποτε με φιλαρακια σου
horsepower Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δηλαδή εντάξει οκ οκ...Δεν μπορούσες να αφιερώσεις 0.5 δευτερόλεπτα παραπάνω για να γράψεις σωστά το nick σου??Μήπως να ξανασκεφτούμε την καθιέρωση των ελληνικών από 1/1/08?
Garnele Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 οχι, να μπει το νευρικό γελιο στην καθημερινότητά μας.-
Absinthe Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Ηλεκτρα μην τους ακους. Ποσταρε πρωτα μια φωτο σου (με μπικινι κατα προτιμηση) στο τοπικ για τις φωτο των μελων και εδω ειμαστε για ο,τι συμβουλη θες μετα. Ειναι θεσμος.
Absinthe Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Αμπζινθ, δε στέλνεις λουλούδια, όχι. =ρ Πριτς. Γιατι να μην στειλω? Αστην να διαλεξει
Lucifer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 αφτο για μενα ειναι μεγαλο θεμα..δεν ξερω πως θα ενιωθες αν ηταν δικο σου προβλημα.μακαρι να μη καβγαδισεις ποτε με φιλαρακια σου ωραία, άκου τι θα κάνουμε. θα πας πρώτα σε αυτό το thread. Θα ποστάρεις μια φωτογραφία σου. κατόπιν θα έρθεις σε αυτό το thread και θα μας πεις το πρόβλημά σου. ψήσου. @αμπζινθ, μου αρέσει που σκεφτήκαμε το ίδιο θρεντ! θα ήταν κρίμα, δεν θα ήταν;;; =ρ
Absinthe Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 @αμπζινθ, μου αρέσει που σκεφτήκαμε το ίδιο θρεντ! θα ήταν κρίμα, δεν θα ήταν;;; =ρ Θα ηταν. Σε καταλαβαινω ομως. ))
Absinthe Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Εξ απ ανεκαθεν....που ελεγε....και η φιλολογος μου στο λυκειο. Το λεγε. Σοβαρα.
ilekra Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 ρε παιδια εφτηχως γελατε και δασκεδαζετε με τα χαζα που αναφερα στο θεμα πιο πανω..το μονο σιγουρο ειναι οτι σας χερετω ολουςςςς απο το υπεροχο νησι μου.και ας μη μπορεσω να γραψω καλα ελληνικα,
nektarios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 ρε παιδια εφτηχως γελατε και δασκεδαζετε με τα χαζα που αναφερα στο θεμα πιο πανω..το μονο σιγουρο ειναι οτι σας χερετω ολουςςςς απο το υπεροχο νησι μου.και ας μη μπορεσω να γραψω καλα ελληνικα, http://www.cosmopolitan.gr/cosmo/cosmomisc.forum
ilekra Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 κανει κρυο και σι θες φωτογραφια με μαγιο?νταξει δεν σου κρυβω θα παθεις ενα κατι οταν ανικρησεις την ξωτικη ομορφια μου..ασε καλυτερα μην παθουν ζημια τα ματακια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.