Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Πιστεύω ότι ο λόγος που διαβάζεται ευκολότερα το Αγγλικό, είναι επειδή δεν έχει τα "αι", "ει", "οι" κτλ κτλ Αυτά τα γράμματα δε θα έπρεπε να χωρίζονται ούτε στον αναγραμματισμό.
tolis_01 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 μπορεί να βάλει κάποιος το αγγλικό? Aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe.
flo1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Το δυσκολο ειναι αμα ο αναγραμμτισμος μοιαζει με αλλη λεξη, πχ το πιλαο φερνει στο νου "πιλαφι" ή κατι παρεμφερες, αρα ειναι δυσκολο για την CPU του ανθρωπου να καταληξη το ιδιο γρηγορα στο "παλιο" δια του αποκλεισμου ολων των υπολοιπων (σου λεει , τι λεει εδω, πιλαφι ή παλιο?Χμ, δεν ειναι τοσο ευκολο) πρεπει να διαβαζεις ολοκληρη την προταση για να βγαλεις νοημα, απο μια λεξη δεν μπορεις να καταλαβεις απο το πρωτο και το τελευταιο γραμμα. ετσι αν βαλεις ολες τις λεξεις του πρωτου κειμενου οπως ειναι με αλλη σειρα ομως, παλι δεν θα μπορεσεις να το διαβασεις.
dark_banishing Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Τόσες φορές που έχει ποσταριστεί το συγκεκριμένο το έχουμε μάθει απ έξω έτσι κ αλλιώς.. Οπότε κ στα κινέζικα να το γράψετε πάλι θα το καταλάβουμε..
ilekra Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 καλο πολυ καλο.δεν το περιμενα να το διαβαζα τοσο εφκολα
SL9S9 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Και μεταξύ των λέξεων να αλλάζεις τις συλλαβες παλι το καταλαβαινεις Για παραδειγμα: Γλωσσεψα τη μπερδα μου Ψητοπουλο κοτο Τηγανες πατατισμενες Γρηκινητο αυτογορο
ilekra Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 η κολητη μου,μετα απο καβγα με το αγορι μου..απομακριθεικε απο μενα,ηταν να αραβονιαστει και θα ιμουν κουμπαρα.χωρις να μου πει κατι εβαλε μιαν ασχετη.εγω απλα ξεκινησα μια σταση αδιαφοριας..απο τη μια εγω δεν ηθελα να αλαξουν τα πραματα απο την αλλη φανηκε οτι ποτε δεν την ενιαξε η φιλια μας!και ας εμασταν μαζι απο το νειπιο.τι να κανο?πως να αντιδρασω ρε παιδια?πια η θεση μου?
horsepower Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Πραγματικά δεν μπορώ να σας καταλάβω..Εχεις ένα τέτοιο πρόβλημα(or whatever) και μπαίνετε να ρωτήσετε σε φόρουμ για συμβουλές..Τι να πω ρε παιδιά δεεεενν... Τεσπα..Επίσης αυτά γίνονται μόνο μεταξύ γυναικών..Μόνο...
papazaf Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 κατα αρχην ορθογραφια και κατα δευτερον γραφτην και εσυ, καποτε θα καταλαβει
Lucifer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Νομίζω εδώ ταιριάζει περισσότερο. Η έμπνευση δεν ήταν δική μου, μόνο το νευρικό.
horsepower Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ λουσι..Καλό καλό.. εδιτ: πέθαινα προς στιγμήν αλλά είμαι κουρασμένος για να συνεχίσω να γελάω....
ilekra Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 συχωραμε για τα εληνικα δεν με βολευει καθολου στον υπολογηστη.απλα βοηθεια ζητησα οχι μαθημα ελληνικων.συγνωμη και παλυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.