Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 ΔΑΙΑΒΣΕ ΤΟ ΓΗΡΟΓΡΑ! ΜΡΟΠΕΙΣ! Σνφμύωα με μια έυρενα στο Πισήναπιμετο του Κμτρπιαίζ, δεν πεαίζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπημετενα τα γταμάμρα σε μια λξέη, αεκρί το πώτρο και το ταελείτυο γάμρμα να ενίαι στη στωσή θσέη. Το υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς και μπορετίε να δαβαιάεστε τις λιέξές χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δεν δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξέη αλλά τη λξέη σαν σνύλοο. Ατίπτσυεο, ε;;; Είναι πράγματι πολύ εντυπωσιακό
republican Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 πιλαο αλλα κλαο!!!! Το "πιλαο" με δυσκόλεψε προς στιγμήν! Το έχω ξαναδεί σε ένα σάιτ με οπτικά ιλλούζιονς, την πρώτη φορά που το βλέπεις είναι φοβερή επκηλξη!!
nick0206 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Nomizw pantws oti ola krinontai stous tonous e?
nick0206 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Νομίζω πάντως οτι όλα κρίνονται στους τόνους ε?
skiaxtro7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 βασικα σκαλωσα λιγο αλλα παιζει να χω δυσλεξια
PETROS13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Καλό αλλά παλιό! όσο παλιό και να είναι, είναι καλό!!
KaizerSoze Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Το δυσκολο ειναι αμα ο αναγραμμτισμος μοιαζει με αλλη λεξη, πχ το πιλαο φερνει στο νου "πιλαφι" ή κατι παρεμφερες, αρα ειναι δυσκολο για την CPU του ανθρωπου να καταληξη το ιδιο γρηγορα στο "παλιο" δια του αποκλεισμου ολων των υπολοιπων (σου λεει , τι λεει εδω, πιλαφι ή παλιο?Χμ, δεν ειναι τοσο ευκολο)
tolis_01 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Νομίζω πάντως ότι όλα κρίνονται στούς τόνους, ε? Μπα, δεν νομίζω. Υπάρχει και στα αγγλικά και διαβάζεται εξίσου εύκολα. (στο έγραψα ελληνικά για να μην σβηστεί και το δικό μου μήνυμα)
Praetorianos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Όντως είναι παλιό το κόλπο αλλά το μυστικό είναι ότι: 1ον όλα τα γράμματα που έχει κανονικά η λέξη, περιέχονται απλώς με άλλη σειρά 2ον ότι το πρώτο και το τελευταίο γράμμα πρέπει να είναι σωστά τοποθετημένα για να τα επεξεργαστεί αρκετά πιο γρήγορα ο εγκέφαλος. Πάντως το αρχικό κείμενο το είχα διαβάσει στα αγγλικά και το διάβασα πολύ πιο άνετα από το ελληνικό κείμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.