whitehorse23 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 γεια σας παιδια μηπως καποιος ξερει να μου πει πως μπορω να βαλω 1)κειμενο το οποιο να εμφανιζεται και να φευγει μετα απο λιγο 2)πως μπορω να βαλω ηχο σε ενα κινουμενο applet για το κειμενο ειναι η εντολη g.drawString("keimeno",x,y); ομως με τους χρονους πως γινεται η ολη διαδικασια ? 3)θελω κατι το οποιο κινεται να του λεω σε ποιο σημειο (χ,y) να σταματαει αυτο πως γινεται ?? ευχαριστω πολυ whitehorse23
alex2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Από threads ξέρεις??Αν όχι ψάξε το. Με thread Μπορείς να βάλεις ένα κομμάτι κώδικα να εκτελείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και κατά συνέπεια να κάνεις update στο applet. Όσο για τον ήχο κοίτα ένα Demo της Sun για το sound API της Java. http://java.sun.com/products/java-media/sound/samples/JavaSoundDemo/
whitehorse23 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 ευχαριστω πολυ alex2005 θα ψαχτω και αλλο
whitehorse23 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 ξερει κανεις πως μπορω σε ενα applet να θεσω ως background μια εικονα ? ευχαριστω
Bspus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Με τη drawimage. Θα φτιαξεις ενα image με το μεγεθος της αναλυσης του applet και θα το σχεδιασεις πανω στο applet. Μετα οτι αλλο σχεδιαστει θα παει πανω απο την αρχικη εικονα. Καθε φορα που κανεις update σε καθε καινουριο frame θα ξανασχεδιαζεται και το background πρωτο.
whitehorse23 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 τις εντολες τις βρηκα το θεμα ειναι τωρα πως θα μπει αυτη η εικονα ως background και απο μπροστα κατι αλλο το οποιο θα κινειται αυτο ξερει κανεις πως γινεται ?? ευχαριστω
whitehorse23 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 οκ το εκανα μονος μου τελικα πειραζα τον κωδικα μεχρι που το βρηκα
whitehorse23 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 SOS χρειαζομαι βοηθεια εφαγα τον κοσμο να βρω κανα tutorial για το εξης: 1)θελω 2 πχ αυτοκινιτα να ξεκινουν τιν ιδια στιγμη 2)οταν το ενα σταματαει το αλλο να συνεχιζει μεχρι να σταματαει εκει που θελω παρακαλω πολυ οποιον εχει κανεναν tutorial ή ακομα και εντολες να με βοηθησει Προσοχη:Δεν ζηταω ετοιμο κωδικα απλα τις εντολες για να ψαξω μονος μου PS:Java commands Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.