Προς το περιεχόμενο

Ποια 8800gt να διαλέξω?

JNik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Τελικά είπα να ζοριστώ λίγο και να πάρω την 8800gt μαζί με την αναβάθμιση που θα κάνω, αφού απ'ότι ακούω αξίζει τρελά και θέλω να παίξω και το καινούριο Unreal:devil::devil:

Ωστόσο ποια υλοποίηση να διαλέξω? Έχουν μεγάλες διαφορές; Παραθέτω ποιες σκεφτόμουν - οι πιο οικονομικές βασικά γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα!.

http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Catalog=20&Category=69977735&Products=1030736%2c1030353%2c1030361

Δημοσ.

Πάρε όποια βρεις διαθέσιμη, υπάρχει μεγάλη έλλειψη στην αγορά. Κι εγώ έχω παραγγείλει την XFX αλλά το πότε θα την πάρω...άγνωστο :(

Δημοσ.

Αν και έχω κι εγώ EVGA, προτείνω να πάρεις ΤΗ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ. Δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω χρήματα, οι ίδιες είναι.... Το chip είναι που μετράει, όχι οι διαφορετικού χρώματος ψύκτρες! :-)

Δημοσ.

Evga! Simply the best!

Η καλύτερη και με 10ετη εγγύηση από την Evga με registration στο site της εταιρίας.

Επίσης είναι η μόνη εταιρία που ξέρω με το πρόγραμμα step up μπορούσες να αποσύρεις την παλιά Εvga 8880gts 320ΜΒ και να πάρεις την 8800gt στην θέση της. :)

Δημοσ.

ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ GAINWARD ΜΑΚΡΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ NVIDIA(ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ) ΜΕ ΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΑ CHIPS ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ OVERCLOKING ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ E-SHOP ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΤΕ EVGA ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ALBATRON KAI TWINTECH....

Δημοσ.
ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ GAINWARD ΜΑΚΡΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ NVIDIA(ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ) ΜΕ ΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΑ CHIPS ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ OVERCLOKING ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ E-SHOP ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΤΕ EVGA ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ALBATRON KAI TWINTECH....

1) Βγάλε τα caps γιατί είναι λιγάκι ενοχλητικό, σαν να φωνάζεις βρε παιδάκι μου ! :-D

2) Ποιοτικότερα chips μνήμης ? ... Οι μόνες διαφορές που έχουν οι vga από διαφορετικές εταιρείες, είναι το κουτί, το συνοδευτικό πακέτο και το Cooler της κάρτας ;) Καμία μα καμία άλλη ... Εκτός αν μπερδεύτηκες επειδή η 7600GS Golden Sample της Gainward ανέβαινε αρκετά ... Αλλά δεν έχει να κάνει αυτό με "διαφορετικά chips μνήμης" (λάθος ορολογία βέβαια αλλά τέσπα, το έβαλα σε " ") :-)

Δημοσ.

Όπως είπε και ο george_o/c τα μόνα που αλλάζουν είναι το κουτί, τα συνοδευτικά που έχει η συσκευασία και η ψήκτρα. Εκτός από περιπτώσεις που είναι pre-o/c απο την ίδια την εταιρία (βλέπε π.χ xfx, evga κτλ) αλλά το θεωρώ τζάμπα χρήματα αφού δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω πέρα απο ανεβασμένες συχνότητες κάτι που κάνει ο καθένας μόνος του. Χτύπα την πιο φθηνή ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...