geo70 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 κατα την πλοηγηση στο λειτουργικοτατο φορουμ μας, μου δημιουργηθηκαν καποιες αποριες: -διαβασα στις FAQ οτι υπαρχει δυνατοτητα εμφανισης καποιου εικονιδιου "send pm" κατω απο το avatar του εκαστοτε χρηστη στο φορουμ, ωστε να μπορω να στελνω πμ κατευθειαν χωρις καθε φορα να μπαινω στο αναλογο προφιλ του; Μπορει να γινει αυτο; -τι ειναι το περιφημο "Multi-Qote" εικονιδιο που εμφανιζεται κατω δεξια απο καθε ποστ; -και τελος, υπαρχει η δυνατοτητα εναρξης ψηφοφοριας για καποιο θεμα οπως μπορει να γινει σε αλλα fora και αναφερεται επισης στις FAQ; Ευχαριστω προκαταβολικα για την απαντηση
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Σχετικα με τη ψηφοφορια, εχω να σου πω πως πρεπει να στειλεις pm στον αρμοδιο mod για την καθε κατηγορια και θα κανει αυτος την ψηφοφορια για σενα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 κατα την πλοηγηση στο λειτουργικοτατο φορουμ μας, μου δημιουργηθηκαν καποιες αποριες: -διαβασα στις FAQ οτι υπαρχει δυνατοτητα εμφανισης καποιου εικονιδιου "send pm" κατω απο το avatar του εκαστοτε χρηστη στο φορουμ, ωστε να μπορω να στελνω πμ κατευθειαν χωρις καθε φορα να μπαινω στο αναλογο προφιλ του; Μπορει να γινει αυτο; Εάν πατήσει κάποιος το όνομα κάποιου μέλους, αναδύεται ένα μενού, στις επιλογές του οποίου περιλαμβάνεται και η αποστολή pm: -τι ειναι το περιφημο "Multi-Qote" εικονιδιο που εμφανιζεται κατω δεξια απο καθε ποστ; Η λειτουργία του Multi-Quote υφίσταται για να μπορεί κάποιο μέλος να απαντήσει σε περισσότερα μηνύματα ταυτόχρονα. Πατώντας το κουμπί του Multi-Quote σε δύο ή περισσότερα μηνύματα, το forum σου παραθέτει στην απάντησή σου όλα τα μηνύματα που διάλεξες προκειμένου να απαντήσεις. -και τελος, υπαρχει η δυνατοτητα εναρξης ψηφοφοριας για καποιο θεμα οπως μπορει να γινει σε αλλα fora και αναφερεται επισης στις FAQ; Ψηφοφορίες μπορούν να δημιουργήσουν μόνο οι συντονιστές (moderators), όχι τα απλά μέλη.
geo70 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Ας μου επιτραπει να ευχαριστησω και δημοσιως τον φιλο και υπερ-συντονιστη paredwse για τις εγκυρες και εγκαιρες απαντησεις του! Η επιθυμια του και η διαθεση του να βοηθησει καθε νεο μελος ειναι παραπανω απο υποδειγματικη! Τιποτε περισσοτερο απο ενα μεγαλο Μπραβο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.