ALFR3D Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 εχοντας ψαξει στο γοογλε και στο ινσομνια δεν βηκα κατι βοηθητικο στο προβλημα μου ,που οπως αναφερει και ο τιτλος ειναι το πως κλωνοποιώ ενα παρτιτιον ,δηλαδη στον εναν εχω τα xp και στον αλλον τπτ (αδειος),γινετε χωρις πολυ κοπο να μεταφερω αυτουσια τα xp στον αλλο δισκο και να δουλευουν κανονικα?thx
johnykim Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δοκίμασε με το Norton Ghost την επιλογή "Clone".
razkal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 εχοντας ψαξει στο γοογλε και στο ινσομνια δεν βηκα κατι βοηθητικο στο προβλημα μου ,που οπως αναφερει και ο τιτλος ειναι το πως κλωνοποιώ ενα παρτιτιον ,δηλαδη στον εναν εχω τα xp και στον αλλον τπτ (αδειος),γινετε χωρις πολυ κοπο να μεταφερω αυτουσια τα xp στον αλλο δισκο και να δουλευουν κανονικα?thxακριβως το ιδιο ηθελα να κανω χθες... και με το Acronis γινεται σιγουρα (copy partition) και με τo freeware hdcopy (http://www.majorgeeks.com/HDCopy_d1288.html). Απλως μετα το copy, πρεπει να βγαλεις τον παλιο δισκο.
ALFR3D Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 to hskera apo palia to ghost alla mou fenotan ligo dysxrhsto hthela kati poly aploiko,evala afto me to hdcopy na ginete ,eidomen,thx kai pali
dimitris2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 οπως λεει και ενας φιλος πιο πανω acronis, και εχει πολλες λειτουργιες αλλα ειναι και απο τα πιο ευχρηστα στην κατηγορια του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.