Προς το περιεχόμενο

Έκλεισε το Village στο Μαρούσι!

kx5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω τι ζορι τραβατε με τον κοσμο στα σινεμα. δεν ειναι κλαμπακι ταινια πας να δεις.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
profanws afou vgazoun lefta giati na mhn ta anoigoun oi epixeirhmatias? vlakes einai? oloi mas sthn 8esh tous an 8elame na kolympame sta lefta to idio 8a kaname...

Πέρα από τα λεφτά, υπάρχει κάτι που λέγεται «μέτρο». Είναι απαράδεκτο (= απώλεια μέτρου), σε μια πόλη των 5 εκατομμυρίων με τεράστια συγκοινωνιακά προβλήματα, να δημιουργείς έτσι απλά σε «κεντρικές» περιοχές (γιατί κέντρο τείνει να γίνει το Μαρούσι) εστίες που τραβάνε χιλιάδες κόσμου απ' όλο το λεκανοπέδιο και προκαλούν τεράστια κυκλοφοριακή φόρτιση. Γιατί είναι προφανές για τον καθένα ότι θα πάρει το αυτοκινητάκι του να πάει μια ωραία βόλτα στο mall, διασχίζοντας τη μισή Αθήνα, για να πιεί καφέ και να ψωνίσει ζαρτιέρες. Οκ, αν το έκαναν 1, 2, 100 πάει στο διάολο. Όταν μαζεύονται 10 και 20 χιλιάδες άτομα δημιουργείται τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα. Επειδή μένω αρκετά κοντά στο Mall (~ 1 km), έχω λουστεί για τα καλά την επιβάρυνση που έχει προκαλέσει στην περιοχή εδώ και 1,5 χρόνο:

• Ο σταθμός της Νερατζιώτισσας είναι παντελώς απροσπέλαστος και είναι αδύνατο τις περισσότερες ώρες της ημέρας να σταματήσεις για να πάρεις ή να αφήσεις έναν άνθρωπο.
  • Ο δρόμος που περνάει από τη γέφυρα της Νερατζιώτισσας είναι μονίμως φρακαρισμένος λόγω των παράνομα παρκαρισμένων αυτοκινήτων. Όσο περίεργο και αν σας ακούγεται, αυτός ο δρόμος είναι πολύ σημαντικός για την τοπική αλλά και τη διαδημοτική κυκλοφορία και περνάνε μέχρι και λεωφορεία από 'κει.
  • Για να φτιάξουν τις ράμπες εισόδου και εξόδου από το χώρο στάθμευσης, καταργήσανε το πεζοδρόμιο σε ένα μεγάλο μήκος του δρόμου. Αποτέλεσμα: εκεί που υπάρχει πεζοδρόμιο παρκάρουν όλοι τα γαμωSUV τους και περπατάνε στο δρόμο, και εκεί που δεν έχει πεζοδρόμιο, περπατάνε ούτως ή άλλως στο δρόμο.
  • Η Κηφισίας και ο παράδρομός της πήζουν τις ώρες «αιχμής» του Mall, σε συνδυασμό με το Carefour και το MediaMarkt [1]. Και όταν λέω πήξιμο, εννοώ πήξιμο.

Ναι, πάσο, αν ήμασταν Αμερική, με τεράστια άνεση χώρου, ας γίνονται και 100 και 200 Mall γι' αυτούς που τα θεωρούν καλαίσθητα ή οτιδήποτε άλλο. Στην τελική ας το πηγαίνανε στο εμπορικό πάρκο του αεροδρομίου. Αλλά μέσα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή με ήδη επιβεβαρυμένη κυκλοφορία, παραπάει.

Υ.Γ.: Δεν ασχολούμαι καν με το θέμα της νομιμότητας. Αφού ακυρώθηκαν τρεις (!!) αποφάσεις του ΣτΕ για την αναστολή της ανέγερσής του, καλά να πάθουμε σε αυτή τη χώρα που ζούμε.

[1] το οποίο ναι μεν διαθέτει δωρεάν χώρο στάθμευσης 2000 θέσεων, ωστόσο τα ζώα επιμένουν να παρκάρουν πάνω στην Κηφισίας.

Δημοσ.

(Mias kai milate gia to perivallon kai oxi gia to sigrotima tou Village....)

Kalutera!..Oi afanes kai oloi aftoi oi akoureftoi me tis tsantoules stin plati (axristes/adoies), kai ta AllStar 8a tin plirwsoun? Tote NICE! :lol:

4-5 fores p eixame anevei sto Village sto Marousi me filarakia .. Liwname sto geloio me ta atoma pou skagan muti ekei :-D Kaname kt sinentefkseis kai pigename kai tous rwtousame ean exoun "elipseis" kommotiriwn h' mipws einai alergikoi stis koureftikes mixanes .. Wste na dikiologi8ei to "Ultra Trendy Look" tous .. Alla ntrepontan (axxxou taaaa :o) kai dn kataferame na teliwsoume ekeino to MassivePoll twn voriwn.. Twra pia .. Sigoura dn 8a teliwsei pote! /sad..

Egw eimai dipla akrivws apo tou Renti .. As tolmisoun na patisoun edw afta ta kiddos .. 8a trwne toso doulema .. pou 8a fwnazoun Mall kai pali Mall xD

/Regards

/Maraki..

Δημοσ.
Egw eimai dipla akrivws apo tou Renti .. As tolmisoun na patisoun edw afta ta kiddos .. 8a trwne toso doulema .. pou 8a fwnazoun Mall kai pali Mall xD
Μπα, δεν πρόκειται να κατέβουν προς τα εδώ αυτοί γιατί δεν είναι trendy η περιοχή :P

Στον Ρέντη έχουμε άλλα προβλήματα, αλλά ας όψεται που πηγαίνω με τα πόδια και δε χρειάζεται να μπλέκω στο τρελό κυκλοφοριακό τα Π-Σ-Κ.

Στο Μαρούσι μια φορά είχα πάει πριν 2-3 χρόνια και δεν μου άρεσε καθόλου η αίθουσα. Πολύ κατώτερη από του Ρέντη (που και αυτές είναι κατώτερες από του Mall και του Φαλήρου). Εμένα μου φαίνεται περίεργο που άντεξε μέχρι τώρα, αφού περίμενα ότι θα έκλεινε όταν άνοιξε το Mall.

Δημοσ.
Μπα, δεν πρόκειται να κατέβουν προς τα εδώ αυτοί γιατί δεν είναι trendy η περιοχή :P

X-Actly..

Me ton paranoiko oro tou oti ta AllStars einai "Trendy" kai oxi ta Asics .. (Thou Kurie fylaki to stomati mou >_>)

/Maraki..

Δημοσ.

Βασικά εκτός από τα kiddos που λες ότι είναι trendy,trendy είναι και οι FallOutBoy και GreenDay(κι άλλα είναι αλλά βάζω τα πιο κραχτά) και trendy επίσης είναι ο τρόπος που γράφεις.

Δημοσ.
Huge tv+fast internet connection=who gives a f*ck about cinemas?

το πανί είναι πανί!

δεν πα να έχεις 45'' T.V

Στον Ρέντη έχουμε άλλα προβλήματα, αλλά ας όψεται που πηγαίνω με τα πόδια και δε χρειάζεται να μπλέκω στο τρελό κυκλοφοριακό τα Π-Σ-Κ.

Μεγάλη μπουκιά φάε καλύτερα... Και στου Ψυρρή κάποτε κυκλοφορούσε normal κόσμος, και μετά τους (κ)ολυμπιακούς αγώνες, μεταφέρθηκε εκεί το μισό Μπουρνάζι...

Υ.Γ (slipknot εμένα μου αρέσει το χιούμορ σου) ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

Tα μηνύματα λογομαχίας συγκεκριμένων μελών αφαιρέθηκαν. Αν έχετε να πείτε κάτι μεταξύ σας, μπορείτε να ανταλλάξετε pm.

:-)

Δημοσ.

Τι να πει κανείς... για άλλο λόγο ξεκίνησα αυτό το θέμα, και όχι για κράξουμε τα multiplex. Όμως δεν πειράζει :-)

Δημοσ.
Τι να πει κανείς... για άλλο λόγο ξεκίνησα αυτό το θέμα, και όχι για κράξουμε τα multiplex. Όμως δεν πειράζει :-)

Μα εδώ όχι μόνο κράζουν τα multiplex,αλλά πλακωνόμαστε κι όλας....:P

Δημοσ.

Αυτά τα κολλήματα με τις περιοχές, τα χτενίσματα κλπ. είναι πια ξεπερασμένα...

Όλοι πάνε παντού, δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι τύποι ανθρώπων που πάνε σε συγκεκριμένα σινεμά ή καταστήματα ή περιοχές...

Εγώ πάντως μένω ενδιάμεσα και πάω αν και όχι συχνά και Μαρούσι και Ρέντη και μου αρέσει που ο κόσμος είναι όλων των τάξεων και ηλικιών παντού...

Peace...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...