Προς το περιεχόμενο

Έκλεισε το Village στο Μαρούσι!

kx5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εντάξει παιδιά ας κλειστούμε όλοι μέσα στα σπίτια μας τότε! άλλωστε βάζεις ένα καλό 7.1 ηχοσύστημα, κατεβάζεις και τα τελευταία mp3s και το κάνεις και κλαμπ!

Φτιάχνεις και μια φραπεδιά κιόλας... που να τρέχουμε στις καφετέριες τώρα!!! ;)

Σωστός, γιατί εξάλλου quality time at home > την καφρίλα που οργώνει την Αθήνα τα ΣΚ

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αμα φωναξεις και τα γκομενακια ακομα καλυτερα, γλιτωνεις και τις μπομπες :D

Μία στο τόσο, καλό είναι και αυτό!

Σωστός, γιατί εξάλλου quality time at home > την καφρίλα που οργώνει την Αθήνα τα ΣΚ

Μα ποιος μίλησε για ΣΚ ειδικά;; Δηλαδή για καφέ και ποτάκι - δε λέω για κλαμπ - ή για ταινία μόνο ΣΚ βγαίνετε; :shock::shock:

• Super Moderators
Δημοσ.
τι λογοι αρχης ειναι αυτοι που επιστρεπουν να πας στο Village Μαρουσι και απαγορευουν στο Village Mall δηλαδη;

Δεν με ενδιαφέρει το Village στο ReMall.

Δεν πατάω στο ReMall γενικώς. Δεν έχω πατήσει ποτέ μου κι ούτε πρόκειται.

Για τους λόγους, επίτρεψέ μου να σε παραπέμψω εδώ.

Δημοσ.

paredwse ,αν ηξεραν,ποσος κοσμος εκλεισε το μαγαζακι του,που εβγαζε ενα μεροκαματο της πλακας για να ζησει τα παιδακια του,εξαιτιας αυτου του γ@μημενου εμπορικου,δεν θα τα λεγανε αυτα.μην τους παρεξηγεις.απλα δεν ξερουνε.

εκει δουλευα,και τα ξερω καλα τα πραματα.

Δημοσ.

Ρε paredwse...τι φαγοπότι έγινε στο The Mall. Πρώτη φορά τα παίρνω χαμπάρι αυτά τα πράγματα.

Μάλλον δίκιο είχες όταν έγραφες: "Όπως γίνονται πολλά που δεν ακούγονται, δεν μαθαίνονται κλπ.

Αν ξέρατε τι ξέρουν οι δικηγόροι της Αθήνας, θα μεταναστεύατε."

Υ.Γ.

Ρε Paredwse αν δεν έχει μπεί γιατί δε το βάζεις το θέμα αυτό στο μπλα μπλα? Και κουβέντα σηκώνει, και κόσμος θα ενημερωθεί για τα αίσχη τους.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε paredwse...τι φαγοπότι έγινε στο The Mall. Πρώτη φορά τα παίρνω χαμπάρι αυτά τα πράγματα.

Μάλλον δίκιο είχες όταν έγραφες: "Όπως γίνονται πολλά που δεν ακούγονται, δεν μαθαίνονται κλπ.

Αν ξέρατε τι ξέρουν οι δικηγόροι της Αθήνας, θα μεταναστεύατε."

Υ.Γ.

Ρε Paredwse αν δεν έχει μπεί γιατί δε το βάζεις το θέμα αυτό στο μπλα μπλα? Και κουβέντα σηκώνει, και κόσμος θα ενημερωθεί για τα αίσχη τους.

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό. :-)

Κοινώς: με την άδειά μου και τις ευλογίες μου μπορείς να αντιγράψεις το θέμα από το άλλο forum και να φτιάξεις νέο θέμα εδώ (στο Μπλα-Μπλα, για να μην καταστρέφουμε και το παρόν topic). ;)

Και βάζω στοίχημα ότι εδώ θα υπάρξουν αρκετοί που: α. θα αμφισβητήσουν τα πάντα γιατί αποκλείεται να γίνεται αυτό εν Ελλάδι, β. θα προσπαθήσουν να υποβαθμίσουν το θέμα με κριτική κατά του περιοδικού που το έβγαλε στη φόρα - κυρίως λόγω πολιτικής τοποθέτησης (η οποία, προσωπικά, μου είναι παντελώς αδιάφορη), γ. θα βρουν κάποιον άλλο λόγο να χλευάσουν.

Δημοσ.

που να 'ξερες τι φαγοποτι επεσε οταν πηραν φωτια τα village του φαληρου ....και τι αποζημιωσεις παιχτηκαν.

(ναι,αυτος που εχει το ιδιο ονομα με γνωστο ελληνα οδηγο στο ραλι ακροπολις ...)

Δημοσ.

Εγώ στο mall πάω μόνο και μόνο για την ευκολία που έχω να κλείνω εισιτήρια(πάω στον γερμανό που είναι κοντά μου και τα κλείνω).Γιατί στο mall ? Επειδή έχει σχετικά εύκολη και απλή πρόσβαση και ''για τη βόλτα μου'',που λένε..αν και για να πω την αλήθεια έχω πολύ καιρό να πάω και δεν με ενδιαφέρει.Όλες κι όλες είναι το πολύ 5 φορές που έχω πάει σε κάποιο village.Πάντως κρίμα που έκλεισε αυτό αν και δεν είχα πάει ποτέ(αλήθεια το πρώτο δεν ήταν ?? :rolleyes:).

Το επόμενο βήμα ποιο είναι ? Να κλείσουν τα stabucks ?? Φανταστείτε φρίκη που θα φάνε τα emo.Xεχεχε...μακάρι !!! :lol:

Δημοσ.
Το επόμενο βήμα ποιο είναι ? Να κλείσουν τα stabucks ?? Φανταστείτε φρίκη που θα φάνε τα emo.Xεχεχε...μακάρι !!! :lol:

σιγα σιγα θα κλεισουν ολα τα καταστηματα που υπαρχουν,σε ολο τον πλανητη,και την θεση τους θα παρουν εμπορικα πολυκαταστηματα σαν το mall.

τωρα τον οκτωμβριο του 2008,ανοιγει και το mall 2 στην κηφισιας διπλα απο ελεξπο,εκει στα δημοσιογραφικα των ολυμπιακων αγωνων.

ανοιγει αλλο ενα εμπορικο στο γαλατσι (δεν ξερω ποτε ακριβως,αλλα θα ειναι μεγαλο).

και ενα αλλο στο μαρουσι,αυτον τον καιρο.

και σιγα σιγα θα παρουν σειρα και αλλες περιοχες.

Δημοσ.

Άστα να πάνε.Αλλά βέβαια πρέπει να γίνουμε Αμερική για να πάμε μπροστά..800 εμπορικά να χτίσουμε !

• Super Moderators
Δημοσ.

profanws afou vgazoun lefta giati na mhn ta anoigoun oi epixeirhmatias? vlakes einai? oloi mas sthn 8esh tous an 8elame na kolympame sta lefta to idio 8a kaname...

Δημοσ.

τέρμα ο πολυ-κινηματογραφος στην Φραγκοκλλησιας κ Γρανικού...

τωρα το Mall για μένα είναι μια πολυ-κλουβα με Α Θ Λ Ι Ο κοσμο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...