kx5 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Προχθές ξεφύλλιζα μια εφημερίδα και τυχαία έπεσε το μάτι μου σε μια αναφορά. Το Village στο Μαρούσι, το πρώτο multiplex στην Ελλάδα, μετά από 10 χρόνια έπαψε να λειτουργεί... οι λόγοι Θα μου πείτε τώρα "ε και τι έγινε?" Προσωπικά έχω τόσες αναμνήσεις από το συγκεκριμένο χώρο. Πρώτη φορά πήγα το 1997 μαζί με όλο το φροντιστήριο (καθηγητές - μαθητές). Νοικιάσανε 2 λεωφορεία και ήταν σαν εκδρομή Ταινία προβολής: Τιτανικός Πόσες φορές δεν είχαμε κανονίσει στο Village. Τόσες ταινίες, βόλτες και χάζι στα μαγαζιά... Αργότερα ήρθε η εποχή που όλοι βγάλαμε δίπλωμα οδήγησης. Κάθε βδομάδα φορτωνόμασταν σε ένα αμάξι, για να ανέβουμε Μαρούσι. Βόλτες με την κοπέλα, βόλτες με φίλους. Σε σχέση με τα υπόλοιπα multiplex, αυτό το μέρος ποτέ δε μου φάνηκε απρόσωπο. Πήγα προχθές να ρίξω μια τελευταία ματιά. Ούτε κόσμος, ούτε φασαρία, ούτε τα άπειρα αυτοκίνητα. Ο χώρος αν και έρημος, παραμένει ίδιος... σύμφωνα με το άρθρο όχι για πολύ ακόμη.
furious99 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Τον τελευταίο καιρό ήταν πιο καλή εμπειρία από ποτέ, γιατί ήταν λιγότερος ο κόσμος και το απολάμβανες περισσότερο... σε σχέση με την παλαβομάρα του mall , ρέντη κλπ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 pragmati krima...eixa arketes poly omorfes stigmes se auto to Village...twra prepei na trww sthn mapa to Mall me ta emo kids h na phgainw Odeon...
hurin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Τα ίδια σκέφτομαι και εγώ. Τώρα τελευταία, που δεν είχε πολύ κόσμο, απολάμβανες την ταινία. Το Μολ δεν το συμπαθώ, τα κοσμο είναι δύσκολα στο παρκάρισμα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Λόγω θέσης, το Village Center στο Μαρούσι με βόλευε τρομερά. Από το σπίτι μου απήχε 20 λεπτά με το αυτοκίνητο (μέσω Αττικής Οδού φυσικά). Είναι απώλεια για μένα. Τα λεφτά μου θα είναι απώλεια για αυτούς καθώς στο ReMall δεν έχω πάει ποτέ μου για λόγους αρχής. Τώρα πλέον, από multiplex πάω μόνο στο Odeon Kosmopolis. Έχει και Applebee's για Golden Marguerita...
fantomas3004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δυστυχώς έκλεισε, αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πλήγμα για την περιοχή.
john1987 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Rip.(lol) Tωρα θα αναγκαζομαστε να τρεχουμε στο Mall,γιατι το cosmopolis εχει κατι θεσεις σαν παγκακια...
Skia11 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Village+Κυριακή απόγευμα= απο τις χειρότερες εμπειρίες, τίγκα στα αυτοκίνητα, 1000000 άτομα στην ουρά να κοιτάνε οθόνες μόνο για να διαπιστώσουν ότι οι μόνες θέσεις που έμειναν είναι οι 2 στις πρώτες σειρές τέρμα γωνία σε 100 τετραγωνικά οθόνη, 80000000000000 μλκισμενα να σου κλέβουν την σειρά στα snacks, και συμπεριφορά κατά την διάρκεια της ταινίας επιπέδου kidengarden. Μultiplex - thumbs down from me μακάρι να κλείνανε όλα for all i care
chill Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Huge tv+fast internet connection=who gives a f*ck about cinemas?
Carthago Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Huge tv+fast internet connection=who gives a f*ck about cinemas? χο χο χο. Τορεντ ο θεος, τορεντ ισχυρος, τορεντ αθανατος ελεησον ημας. Και γω καπως ετσι την βλεπω.
kx5 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 chill & Carthago είσαστε λιγάκι offtopic Σήμερα οι μεγάλοι άνθρωποι αισθάνονται μελαγχολία όταν βλέπουν τις παλιές κινηματογραφικές αίθουσες (δεκαετίας 60-70 πχ Άττικα) να γκρεμίζονται. Ορισμένοι από τη δική μου γενιά, αισθάνονται παρόμοια για το Village Αμαρουσίου. Τους λόγους θα τους βρείτε στο πρώτο post.
Skia11 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Multiplex closing = μου προκαλεί την ίδια μελάγχολία που θα μου προκαλούσε αν έκλεινε ένα mc donalds
djapal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 χο χο χο. Τορεντ ο θεος, τορεντ ισχυρος, τορεντ αθανατος ελεησον ημας. Και γω καπως ετσι την βλεπω. Εντάξει παιδιά ας κλειστούμε όλοι μέσα στα σπίτια μας τότε! άλλωστε βάζεις ένα καλό 7.1 ηχοσύστημα, κατεβάζεις και τα τελευταία mp3s και το κάνεις και κλαμπ! Φτιάχνεις και μια φραπεδιά κιόλας... που να τρέχουμε στις καφετέριες τώρα!!!
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Τα λεφτά μου θα είναι απώλεια για αυτούς καθώς στο ReMall δεν έχω πάει ποτέ μου για λόγους αρχής.τι λογοι αρχης ειναι αυτοι που επιστρεπουν να πας στο Village Μαρουσι και απαγορευουν στο Village Mall δηλαδη; Εγω παντως ουτε στο ενα ουτε στο αλλο εχω παει ακομα, μονο στο Ρεντη εχω παει κανα δυο φορες... Εντάξει παιδιά ας κλειστούμε όλοι μέσα στα σπίτια μας τότε! άλλωστε βάζεις ένα καλό 7.1 ηχοσύστημα, κατεβάζεις και τα τελευταία mp3s και το κάνεις και κλαμπ!Αμα φωναξεις και τα γκομενακια ακομα καλυτερα, γλιτωνεις και τις μπομπες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.