pappous_soulis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Review του νέου QX9650 απο guru3d.com http://www.guru3d.com/article/processor/471/1/ Σημαντικότερες είναι οι διαφορές στην κατανάλωση και στις θερμοκρασίες,παρά στις επιδόσεις.
Mars_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Σημαντικότερες είναι οι διαφορές στην κατανάλωση και στις θερμοκρασίες,παρά στις επιδόσεις. Το οποιο μπορει να μεταφραστει και ως διαφορα στις επιδoσεις αφου θα ανεβαινουν ΟΛΟΙ οι Penryn (2-cores or 4-cores) πανω απο τα 4Ghz on air... Και αυτες δεν ειναι δικες μου δηλωσεις αλλα γνωστου Ελληνα extreme overclocker ,ξερετε ποιον λεω
frenzy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Πάντως με αυτά τα δεδομένα ο Q9450 μου φαίνεται πως με γλυκοκοιτάζει Θα δούμε σε βάθος χρόνου αν αξίζει (σκέφτομαι δυνατά εδώ). Όσο για oveclockability δεν είδα και τίποτα στο review αφού δεν έγιναν εκτενή tests. Οτι είναι promising όμως ναι.
pappous_soulis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Βασικά αν δείτε αναφέρει πως με απλή αλλαγή του multi απο 9 σε 12 (χωρις να πειραξει fsb of course) τον έφτασε με stock ψύξη στα 4ghz χαλαρά. Voltage στα 1.4v και θερμοκρασίες κάτω απο 40 αν θυμάμαι σωστά. Καταλαβαίνεται με νεράκι που θα φτάνει,και δεν αναφέρομαι σε τρελούς overclockers που ούτως ή άλλως ότι πιάσουν το στίβουν για τα καλά.
Spartacos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 4ghz με colleraki των 30 ευρω...ολα αρχιζουν μεσα στο ιδιο το τρανζιστορ http://en.wikipedia.org/wiki/High-k
Sadman Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 ποπο φανταστητε τι θα γινει αν πεσει κατι τετοιο στα χερια του Vatos_Locos... Ορεοιοι φαινονται και πολυ ελκηστηκοι....μμμμ.... και μολις τελιωσα να διαβαζω το review.Τα σπαει.Εκει που λεγαμε για botlleneck se gpu εχουμε bottleneck se CPU OMG. Τωρα θελουμε καλυτερες καρτες γραφηκων που θα του βρουμε ολα αυτα ρε?
frou-frou Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 To συγκεκριμένο κομμάτι QX9650 που κοστίζει 999+ δολλάρια θα πέσει σε πολύ λίγα χέρια. Εμείς θα πάρουμε χαμηλότερων δυνατοτήτων κομμάτια αλλά με το ίδιο αυξημένες δυνατότητες ο/c λόγω της 45nm κατασκευής τους. Ποτέ δεν θα αγόραζε ο Vatos Locos τέτοιους ακριβούς επεξεργαστές. Προτιμά να ξεζουμίζει μικρούς και μεσσαίους.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 As doume prota dokismena ta temps kai meta milame...pantos ama exoun mikrotera temps apo tous torinous c2d dld kato apo 20 tha pesei polu o/c...
Sadman Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 To συγκεκριμένο κομμάτι QX9650 που κοστίζει 999+ δολλάρια θα πέσει σε πολύ λίγα χέρια. Εμείς θα πάρουμε χαμηλότερων δυνατοτήτων κομμάτια αλλά με το ίδιο αυξημένες δυνατότητες ο/c λόγω της 45nm κατασκευής τους. Ποτέ δεν θα αγόραζε ο Vatos Locos τέτοιους ακριβούς επεξεργαστές. Προτιμά να ξεζουμίζει μικρούς και μεσσαίους. δν με εποιασες. Εννουσα της οικογενιας penyrin γενηκα.Τετοιο ουτε εγω 8α επερνα.Εναν Ε8χχχ και ειμαστε οκ.
george_o/c Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Χα, χα, χα Πάνο (Vatos) απαιτούμε λόγο τώρα, τώρα ! Πέρα από την πλάκα, με μία Sunbeam Tuniq Tower + 120mm delta fan, o QX9650 ανέβηκε στα 4.65GHz - SPi 1M stable @ 1.49Vcore & 4.55GHz 3D Mark Benchable ... Οπότε υπολογίζετε γύρω στα 4.4GHz 24/7 Ορίστε και τα pics από τον Γιώργο (hipro5) Ι can't wait to push one of these little fellas to the limits ... [off topic] Βασίλη, δεν θα ήταν πιο ωραίος ο τίτλος " Penryn's in da house ! " [/off topic]
Vatos_locos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 εγώ τι να πω δεν ξέρω τώρα με την νεα δουλειά αν όλα πάνε καλα θα έρθουν αρκετοί να μου κάνουν παρέα οποτε εν αναμονή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.