xalia Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 αν κατάλαβα καλά το perian δίνει νεες δυνατότητες στο quick time? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Ακριβως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 αν κατάλαβα καλά το perian δίνει νεες δυνατότητες στο quick time? Ναι, δίνει δυνατότητα αναπαραγωγής: AVI, FLV, and MKV file formats MS-MPEG4 v1 & v2, DivX, 3ivX, H.264, FLV1, FSV1, VP6, H263I, VP3, HuffYUV, FFVHuff, MPEG1 & MPEG2 Video, Fraps, Windows Media Audio v1 & v2, Flash ADPCM, Xiph Vorbis (in Matroska), MPEG Layer II Audio AVI support for: AAC, AC3 Audio, H.264, MPEG4, and VBR MP3 Subtitle support for SSA and SRT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 μία ακόμα απορία, πως κολλάει του υπότιτλους στο avi? δηλαδή, σε ένα divx player που τα δείχνει κινέζικα τα ελληνικά, άμα τα κολλήσω θα τα δείξει ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soundlab Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δεν ξέρω αν βοηθάω... Με perian και QTpro ανοίγω το avi και το srt και κάνω QT-file-save as και μου τα σώνει σε mov με ενσωματωμένους υπότιτλους σε 10 sec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δεν ξέρω αν βοηθάω...Με perian και QTpro ανοίγω το avi και το srt και κάνω QT-file-save as και μου τα σώνει σε mov με ενσωματωμένους υπότιτλους σε 10 sec Μμμμ, μάλλον κάνεις λάθος. Κάτι άλλο εννοείς αλλά δεν το θυμάμαι ακριβώς τώρα γιατί είμαι μπροστά σε Windows. μία ακόμα απορία, πως κολλάει του υπότιτλους στο avi? δηλαδή, σε ένα divx player που τα δείχνει κινέζικα τα ελληνικά, άμα τα κολλήσω θα τα δείξει ??? Ναι, θα παίζουν. Ουσιαστικά μετατρέπονται οι υπότιτλοι σε εικόνα ενσωματωμένη πάνω στο video. Οπότε το player δεν καταλαβαίνει ότι είναι υπότιτλοι, αλλά τους βλέπει σαν εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δεν ξέρω αν βοηθάω...Με perian και QTpro ανοίγω το avi και το srt και κάνω QT-file-save as και μου τα σώνει σε mov με ενσωματωμένους υπότιτλους σε 10 sec Το θυμήθηκα. Προφανώς κάνεις "Save as a reference movie" το οποίο το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί κάτι σαν shortcut για τα 2 αρχεία(.avi & .srt) που έχεις φορτώσει εκείνη την ώρα. Άμα δεις λέει ότι "Any external movies will be required to play this movie". Με λίγα λόγια, αν αντιγράψεις το αρχείο που δημιουργείται σε ένα dvd και το βάλεις να παίξει σε stand alone player, δεν θα παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soundlab Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Το θυμήθηκα. Προφανώς κάνεις "Save as a reference movie" το οποίο το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί κάτι σαν shortcut για τα 2 αρχεία(.avi & .srt) που έχεις φορτώσει εκείνη την ώρα. Άμα δεις λέει ότι "Any external movies will be required to play this movie". Με λίγα λόγια, αν αντιγράψεις το αρχείο που δημιουργείται σε ένα dvd και το βάλεις να παίξει σε stand alone player, δεν θα παίξει. Κάνω ακριβώς αυτό που λέω. Κάθε μέρα. Ίσως και δύο και τρεις φορές. Μάλλον δεν τα είπα σωστά, ή φταίει ότι παρέλειψα την συνέχεια. 1. Έχω εγκατεστημένο το perian και το QT PRO. 2. Έχω στον ίδιο φάκελο το αρχείο avi και το αρχείο srt με το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ όνομα. 3 Ανοίγω το avi, ελέγχω ότι παίζει με τους υπότιτλους και στη συνέχεια πατάω: Qt- file-save as και το σώζει σε mov με τους υπότιτλους. 4 Πετάω το mov στο toaster και το κάνει encoading και το γράφω σε dvd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Μμμ...Τελικά είχες δίκιο. Δεν θυμόμουν ότι το κάνει τόσο γρήγορα. Πάντως το Toast κάνει το ίδιο πράγμα χωρίς να έχεις ενσωματώσει τους υπότιτλους και χωρίς τη μετατροπή. Απλά βάζεις το .avi και το αποτέλεσμα είναι DVD με ενσωματωμένους υπότιτλους. Οι υπότιτλοι πρέπει να είναι με ίδιο όνομα με το video εννοείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.