bill_2 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 γεια σας παιδια εχω τρελαθει πως κανουμε εγκατασταση το ffmpegX ? πηγα στο site το κατεβασα και μαλιστα εκανα και register με πληρωμη φυσικα , μου ανοιγει το πινακακι και ζηταει τα location και μετα λεει install αλλα δεν εχω καποιο registration code δεν μου εχουνε στειλει κατι απο την πληρωμη ! μπορει να βοηθησει καποιος ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Πλην του FFmpegx πρέπει να εγκαταστήσεις τον mplayer, τον mpeg2enc και τον mencoder. Εκεί που σου λέει location πρέπει να του δώσεις το path από τα 3 αυτά που σου είπα. Από κάτω δεν θέλει registration code αλλά το password του administrator. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_2 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 ευχαριστω ! ξερεις που ητανε το προβλημα οτι δεν ειχα password του administrator !! εκανα και ενταξει ! μου στειλανε βεβαια και το registration code και ειναι ενταξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_2 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Πλην του FFmpegx πρέπει να εγκαταστήσεις τον mplayer, τον mpeg2enc και τον mencoder. Εκεί που σου λέει location πρέπει να του δώσεις το path από τα 3 αυτά που σου είπα. Από κάτω δεν θέλει registration code αλλά το password του administrator. δεν ξερω αν πρεπει να κανω αλλο post αλλα επειδη βλεπω οτι γνωριζεις απο ffmpegx μπορεις να εξηγησης τη κανω εδω : προσφατα αγορασα ενα apple tv και εχω το εξης προβλημα . προσπαθω να κανω mp4 με υποτιτλους και δεν μπορω ενω χρησιμοποιο το ffmpegx και περναω τους ελληνικους υποτιτλους κανω preview και πεζουνε κανονικα! φυσικα ειδα και τον οδηγο ποιο πανω([sticky] Ενσωμάτωση υποτίτλων) που εχει στο macephimera .μολις κανω encode σε mp4 για να παιξει στο apple tv δεν βγαζει καθολου υποτιτλους !!! γιατι ? τι κανω λαθος ? δεν γινεται δηλαδη mp4 με υποτιτλους ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Χμμ...Τι γραμματοσειρά και τι encoding βάζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_2 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 γραμματοσειρα STHeiti και ISO-8859-1, εχω στο preview αποτελεσμα αλλα μολις το γραφω σε mp4 δεν βγαζει υποτιτλους ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Για ελληνικούς υπότιτλους η γραμματοσειρά είναι 8859-7 πάντως. Εκτός αν είναι αγγλικοί. Είχε ένα πρόβλημα στην τελευταία του έκδοση το FFmpegx αν θυμάμαι καλά. Θα το ψάξω και θα σου πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_2 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Για ελληνικούς υπότιτλους η γραμματοσειρά είναι 8859-7 πάντως. Εκτός αν είναι αγγλικοί. Είχε ένα πρόβλημα στην τελευταία του έκδοση το FFmpegx αν θυμάμαι καλά. Θα το ψάξω και θα σου πω. λαθος το γραψα 8859-7 *βαζω και οχι 8859- 1 υπαρχει και κατι αλλο σε προγραμμα που κανει αυτο που θελω ? η να επιμεινω στο ffmpegx ? ευχαριστω , Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Υπάρχει το SubMerge που κάνει την δουλειά. Αλλά μπορείς να κάνεις κάτι πολύ πιο απλό τώρα που το σκέφτομαι: Αν έχει εγκατεστημένο το Perian, ανοίγεις την ταινία με το Quicktime και πας: File-->Export και διαλέγεις Movie to AppleTV. Με μια μικρή επιφύλαξη για το αν ενσωματώνει τους υπότιτλους, αν και είμαι 90% σίγουρος ότι το κάνει. Δοκιμάζω τώρα ένα video, αν κάνεις υπομονή 28 λεπτά θα σου πω σίγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_2 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 περιμενω ,νομιζω οτι το Quicktime ειναι αργο οπως και το submerge καμια σχεσει με το ffmpegx ! εσυ τι λες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Σίγουρα είναι πιο γρήγορο το FFmpegX αλλά και το Quicktime καλά πάει. Και δουλεύει μια χαρά. Μετέτρεψα 180mb video σε m4v σε μισή ώρα περίπου. Από .avi σε m4v. Και οι υπότιτλοι παίζουν τέλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_2 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 ωραια να το δοκιμασω και εγω ,εβαλα και το Perian ,χρειαζεται καποια ρυθμιση ? ο τροπος ειναι να ανοιξω την ταινια και να την κανω export σε mp4 ? η κανω και κατι αλλο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Όχι, μόνο αυτό. Το Perian πρέπει να είναι ΟΚ. Για να καταλάβεις ότι είναι οκ, απλά παίξε μια ταινία .avi με ξεχωριστούς υπότιτλους. Αν παίζει είναι οκ. Σημειωτέον ότι το .srt πρέπει να έχει ίδιο όνομα με το .avi. Ύστερα απλά κάνεις Export σε AppleTV. Το αρχείο που παίρνεις μετά την μετατροπή είναι .m4v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_2 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 ευχαριστω dali13gr για την βοηθεια ,αφηνουμε ανοιχτο το post μηπως και βρεθεια ακρη με το ffmpegx αν εχεις καποιο νεο η καποιος αλλος φιλος θα περιμενω απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Το βρήκα το θέμα! Δες εδώ για το FFmpegX καθώς και για άλλες λύσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.