Προς το περιεχόμενο

'Εχετε χρησιμοποιήσει ποτέ υπηρεσία web banking ?

Hal9000

'Εχετε χρησιμοποιήσει ποτέ υπηρεσία web banking ?  

1. 1. 'Εχετε χρησιμοποιήσει ποτέ υπηρεσία web banking ?

• Πολύ συχνά
      783
    • Σπάνια
      231
    • Ποτέ
      653
    • Τι είν' τούτο;
      168

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ποτε! :shifty:

δεν χρειαζεται πας προσωπικα και κανεις την δουλεια σου...αλλα βεβαια ετσι οπως εχουμε γινει που βαριομαστε τα θελουμε ολα ετοιμα. :mad:

Δημοσ.

OK. Πες μου έναν λόγο να πας να στηθείς σε μια ουρά για διαστήματα από μισή ώρα έως μιάμιση, για να κάνεις μια απλή μεταφορά χρημάτων από ένα λογαριασμό σε έναν άλλον, ή μια πληρωμή. Προσωπικά, απ' όταν ενεργοποίησα το web banking σε όλους τους λογαριασμούς μου έχω πατήσει ελάχιστες φορές σε τράπεζα.

Και για το θέμα του τόπικ, έχω χρησιμοποιήσει web banking Εθνικής και Alpha Bank. Μακράν πιο "δυσκίνητο" της Εθνικής, αλλά τη δουλειά μου την έχω κάνει χωρίς πρόβλημα. Σαφώς ανώτερο της Alpha Bank, με μειονέκτημα ότι δεν "παίζει" σε browser Opera. Επίσης, έχω δει στην πράξη και το web banking της Eurobank, απ' όπου αποκόμισα τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Δημοσ.

Έχω χρησιμοποιήσει παλιότερα (όταν ακόμα ήταν με το τεράστιο χαρτί με αριθμούς TAN) το web banking της Eθνικής το οποίο δεν έκανα τον κόπο να το ξαναχρησιμοποιήσω, αλλά πλέον έχει αλλάξει απ'όσο ξέρω.

Χρησιμοποιώ όμως εδώ και χρόνια της Alpha και είμαι υπερευχαριστημένος. Αρκετά εύχρηστο, ασφαλές μια και υπάρχει και το μηχανηματάκι (συγνώμη αλλά δε θυμάμαι πως το λένε) Ειδικά τον τελευταίο χρόνο πληρώνω όλους τους λογαριασμούς μου από το web και μου έχει γλυτώσει πολύ χρόνο.

Δημοσ.
OK. Πες μου έναν λόγο να πας να στηθείς σε μια ουρά για διαστήματα από μισή ώρα έως μιάμιση, για να κάνεις μια απλή μεταφορά χρημάτων από ένα λογαριασμό σε έναν άλλον, ή μια πληρωμή. Προσωπικά, απ' όταν ενεργοποίησα το web banking σε όλους τους λογαριασμούς μου έχω πατήσει ελάχιστες φορές σε τράπεζα.
Και πες ότι δεν έχεις τι να κάνεις και θέλεις να περάσεις το χρόνο σου στις ουρές, γιατί να πληρώσεις για συναλλαγές που γίνονται δωρεάν μέσω web;
Δημοσ.

Ενα θα σας πώ, έχω να πατησω σε τράπεζα ίσα με 4 χρόνια.

Μονο για ανάληψη απο ATM πλησιαζω

μεταφορές σε λογαριασμό, πληρωμές ΟΤΕ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,ING, Πληρωμή σε VISA, πληρωμη φορου εισοδηματος, παραγγελια επιταγών.

Χρησιμοποιω το WEB Banking των τραπεζων...

ΠΕΙΡΑΙΩΣ, EUROBANk, CITIBANK, ΕΘΝΙΚΗ, ALPHA

Δημοσ.

Παιδιά δουλεύω στη Τράπεζα περίπου 17 χρόνια, και τόσα έχω να πατήσω σε κατάστημα. Οτι θέλω γίνεται μέσω e-banking ή atm. Δεν έχουμε χρόνο για πέταμα, αλλά δεν θεωρώ ότι και ο κίνδυνος απάτης είναι άξιος λόγου για να αποφύγουμε αυτούς τους τρόπους συναλλαγής. Αυτή τη στιγμή αναμένουμε να αλλάξουμε και το σύστημα και σας πληροφορώ πως γίνεται ότι είναι δυνατό για να είναι πιο φιλικό προς τους χρήστες. Τα ταμεία σιγά - σιγά πεθαίνουν και είναι πλέον μόνο για τους συνταξιούχους που θέλουν να βλέπουν το χρήμα.

Δημοσ.
Παιδιά δουλεύω στη Τράπεζα περίπου 17 χρόνια, και τόσα έχω να πατήσω σε κατάστημα. Οτι θέλω γίνεται μέσω e-banking ή atm. Δεν έχουμε χρόνο για πέταμα, αλλά δεν θεωρώ ότι και ο κίνδυνος απάτης είναι άξιος λόγου για να αποφύγουμε αυτούς τους τρόπους συναλλαγής. Αυτή τη στιγμή αναμένουμε να αλλάξουμε και το σύστημα και σας πληροφορώ πως γίνεται ότι είναι δυνατό για να είναι πιο φιλικό προς τους χρήστες. Τα ταμεία σιγά - σιγά πεθαίνουν και είναι πλέον μόνο για τους συνταξιούχους που θέλουν να βλέπουν το χρήμα.

Για ποια τράπεζα ακριβώς μιλάς; και τα ταμεία πεθαίνουν άρα και οι θέσεις εργασίας γι αυτά, αλλά τα κέρδη των τραπεζών αυξάνονται. Πως γίνεται αυτό; ανεβαζοντας όλα τα άλλα κόστη και μεταφέροντάς τα στον πελάτη. Μη το πάρεις προσωπικά αλλά αυτό το ανέκδοτο, ότι η τράπεζα σέβεται τον πελάτη (θέλοντας να κάνει το σύστημά της φιλικό) δε με κάνει να γελάω πια ...

Δημοσ.

μπορεί κάποιος να μου πει τι πληρώνει για μεταφορά ποσού σε τρίτο λογαριασμό; ψάχνω τη φτηνότερη λύση...

Δημοσ.
μπορεί κάποιος να μου πει τι πληρώνει για μεταφορά ποσού σε τρίτο λογαριασμό; ψάχνω τη φτηνότερη λύση...

Για την Eurobank που χρησιμοποιώ, αν είναι στην Eurobank o λογαριασμός, είναι δωρεάν. Αν είναι σε άλλη τράπεζα και γνωρίζεις το ΙΒΑΝ, η χρέωση είναι 1,5 ευρώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...