Προς το περιεχόμενο

'Εχετε χρησιμοποιήσει ποτέ υπηρεσία web banking ?

Hal9000

'Εχετε χρησιμοποιήσει ποτέ υπηρεσία web banking ?  

1. 1. 'Εχετε χρησιμοποιήσει ποτέ υπηρεσία web banking ?

• Πολύ συχνά
      783
    • Σπάνια
      231
    • Ποτέ
      653
    • Τι είν' τούτο;
      168

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H winbank σου δίνει την επιλογή να σου στέλνει αυτό τον αριθμό που αλλάζει κάθε λεπτό στο κινητό σου όταν τον χρειαστείς για συναλλαγή. Στην ουσία δε χρειάζεσαι αυτό το key generator λοιπόν, παρόλο που έχεις την επιλογή να πάρεις.

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

winbank (επειδή μου αρέσει)

alpha (για πληρωμές στο εξωτερικό (πολύ φθηνά))

εθνική (διότι είμαι μηχανικός τον έχω που τον έχω τον λογαριασμό να πληρώνω και κανένα φπα :)

Δημοσ.

δεν συμφωνώ με τις κατηγορίες. από το πολύ συχνά πάει στο σπάνια... Τι είναι αυτό πάλI. Δεν υπάρχει το συχνά και το αρκετά.. Λείπουν δύο κατηγορίες. :( εγώ την χρησιμοποιώ αρκετά όχι σπάνια αλλά ουτε και πολύ συχνά.

Δημοσ.

winbank αρκετά συχνά. δεν είναι τυχαίο ότι σχεδόν πάντα βγαίνει πρώτο στις συγκρίσεις. και ειδικά με την πρόσφατη προσθήκη να δημιουργείς λογαριασμό αποκλειστικά από το internet, νομίζω ολοκληρώθηκε.

Δημοσ.
Θα μας πει κανείς γιατί όχι στην Ελλάδα, για να μάθουμε κι εμείς οι άσχετοι ?

έλα μου ντε...

Εδώ και μία τετραετία όλες οι συναλλαγές μου γίνονται με e-banking (winbank και eurobank-online) τόσο στο σπίτι, όσο και στην δουλειά. Απίστευτη ευκολία. Τέρμα οι αναμονές στο γκισέ της τράπεζας, του ΟΤΕ, της ΔΕΗ κλπ κλπ. Ο χρόνος μας είναι πολύτιμος για να τον σπαταλάμε στις ουρές...

Δημοσ.

Ολες μου οι συναλλαγες εδω και 5 χρονια γινονται με e-banking. Κανενα προβλημα, κανενας φοβος. Για ελλαδα δεν μπορω να μιλησω, αλλα ακουω θετικα σχολια.

Δημοσ.

Από τότε που το ανακάλυψα το Winbank βρήκα την υγειά μου. Εγώ χρεώνω ότι θέλω στην πιστωτική και ελέγχω/πληρώνω από το σπίτι. Καμιά φορά στελνω και κανά εμβάσμα (η διαδικασία αν υπερβεις το ποσό είναι εύκολη αλλά και safe) και επίσης πληρώνω υπόλοιπο πιστωτικής κάρτας που εχω σε άλλη τράπεζα - ακόμα πληρώνω στην citibank τα εισιτηρια διαρκείας τριετίας που είχα πάρει για τον γαύρο :cry:

Δημοσ.

εγω χρησιμοποιώ millenium αλλά ψάχνω για άλλη καθώς χρεώνει σχεδόν τα πάντα ... και πολύ!

υπάρχει κάποια που να μπορώ να κάνω μεταφορά σε λογαριασμο τρίτου χωρίς να με χρεώνει;

Δημοσ.

Εγω παιδια δουλεύω στην ΕΘΝΙΚΗ και φυσικά χρησιμοποιώ το e-banking. Οι κωδικοί για την πραγματοποίηση της συναλλαγής έχουν ζωή περίπου 20'' οπότε είναι δύσκολο να τον μάθει κάποιος. Και φυσικά e-banking δεν είναι η χρήση της πιστωτικής για αγορές online, γι' αυτό υπάρχει το paypal . . .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...