Προς το περιεχόμενο

'Εχετε χρησιμοποιήσει ποτέ υπηρεσία web banking ?

Hal9000

'Εχετε χρησιμοποιήσει ποτέ υπηρεσία web banking ?  

1. 1. 'Εχετε χρησιμοποιήσει ποτέ υπηρεσία web banking ?

• Πολύ συχνά
      783
    • Σπάνια
      231
    • Ποτέ
      653
    • Τι είν' τούτο;
      168

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα ήθελα πολύ να μάθω από αυτούς που λένε 'όχι και δεν πρόκειται', 'στην Ελλάδα με τίποτα' κτλ γιατί. Με κάποιο επιχείρημα. Έτσι για αλλαγή από τα post των 5 λέξεων.

Δημοσ.
και σαν φοιτητής που δεν εννοείται να ξυπνάει πριν τις 1, δεν φαντάζεστε πόσο με έχει ΣΩΣΕΙΙΙ

..an mou peis oti plirwneis k ta delivery boys me metafora emvasmatwn eswterikou..auto itan pidaw apo to mpalkoni!

Δημοσ.
Mono i Eurobank exei xalia ebanking. Winbank xalara h kaluterh kai alphabank ok.

Einai trellh eukolia gia logariasmous, i love it :D

μια χαρα ειναι η eurobank για μενα το καλυτερο webbanking

Δημοσ.

Ενοήται πως είναι τρελή ευκολία το web banking!! Έχω γλιτώσει απίστευτες ώρες αναμονής στα ταμεία. Για εμένα είναι συμαντικό κριτήριο το καλό web banking για το ποια τράπεζα θα συνεργαστώ Win Bank. Προς το παρόν χρησιμοποιώ χωρίς προβλήματα Win Bank και Alpha.

Δημοσ.

Mallon 8a exoun para poly megales kata8eseis kai fovountai mipws apokalyf8oun ta stoixeia tou logariasmou tous stin ekastote trapezes ...

etsi protimoun na pigainoun stis oures twn trapezwn giati an eisai eisodimatias sou perisseyei kai xronos gia oles aytes tis douleies ....

pantws xwris plaka twra einai apo tis megales eykolies genikws kai me arketo kerdos se xrono

psifizw +

Δημοσ.
Mallon 8a exoun para poly megales kata8eseis kai fovountai mipws apokalyf8oun ta stoixeia tou logariasmou tous stin ekastote trapezes ...

eetsi protimoun na pigainoun stis oures twn trapezwn giati an eisai eisodimatias sou perisseyei kai xronos gia oles aytes tis douleies ....

pantws xwris plaka twra einai apo tis megales eykolies genikws kai me arketo kerdos se xrono

psifizw +

Κι αν πεσεις σε καμια ληστεια την ωρα της συναλλαγης,τοτε τι κανουμε?.Web banking ,και ασφαλεια πανε πακετο.

Δημοσ.

Σαφώς winbank κ.α. τρελή ευκολία..Ήμουν και γω κάποτε αρνητικός σε όλα αυτά αλλά ποιά πιστεύω είναι θέμα γνώσης. Φοβάσαι όταν δε γνωρίζεις και αναμεταδίδεις αυτά που ακούς από αφελής σε θέματα ...ασφάλεισς διαδικτύου. Αυτό που είπα φυσικά και δεν αποτελεί μομφή για καποιον συνομιλητή.

Σημείωση: Σε όλα όπως και σε αυτό βεβαια κρατάμε και μια πισινή..

Thanks!!!

Δημοσ.

Alpha Web για όλα.. Eθνική web μόνο για πληρωμή ontelecoms μέχρι να πάει στην Alpha κι αυτό.. Δοκιμασμένα όλα τ άλλα..

Καλύτερες χρεώσεις και καλύτερη εξυπηρέτηση στο Phone (από την Alphabank) δεν υπάρχουν..

Δημοσ.

Σχεδόν όλες μου τις συναλλαγές όσο έχει να κάνει με πληρωμές, γίνονται μέσω web-banking. Με έχει γλιτώσει από απίστευτη ταλαιπωρία και αναμονή στις ουρές... Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...