xpapias Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Γειά χαρά. Χρησιμοποιώ την υπηρεσία e-mail του yahoo και έχω διεύθυνση e-mail της μορφής: [email protected]. Στο λογαριασμό μου αυτό είχα πρόσβαση από τον υπολογιστή της δουλειάς μου. Συγκεκριμένα συνδεόμουν με το yahoo.gr έδινα username και password και στη συνέχεια έβλεπα το mail μου (αν δεν κάνω λάθος με έκανε redirect στο .com). Τις τελευταίες εβδομάδες μου είναι πλέον αδύνατο να συνδεθώ από τον υπολογιστή της δουλειάς. Η σελίδα φορτώνει αλλά φαίνεται να είναι λευκή. Ο IE δίνει "Missing object" στο κάτω μέρος της οθόνης ενώ ο Opera βγάζει απλά άδεια σελίδα. Να πω ότι από το σπίτι ο λογαριασμός δουλεύει μια χαρά. Επικοινώνησα με τον υπεύθυνο για τους υπολογιστές στο γραφείο και με ενημέρωσε ότι κάτι έχει αλλάξει στο implementation της σελίδας και αντιμετωπίζουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Ήθελα να ρωτήσω τα εξής: - Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεπεράσω το πρόβλημα; - Μπορώ να βλέπω το mail μου από outlook έστω, και αν ναι ποιές ρυθμίσεις πρέπει να βάλω; Πρέπει να ενεργοποιήσω το feature αυτό και από τη σελίδα του Yahoo; Αν τα καταφέρω, το mail μου θα συγχρονίζεται ή τα μηνύματα που έχω διαβάσει θα φαίνονται ως καινούρια;
random Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 ...κάτι έχει αλλάξει στο implementation της σελίδας και αντιμετωπίζουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα. εννοούσε οτι κατι εχει αλλαξει στον proxy της εταιρειας σας, και οι "άλλοι" ειναι αλλοι συνάδελφοι, έτσι; γιατι ο υπολοιπος κόσμος, κι εσυ απ το σπιτι, μπαινει κανονικα. 1. δοκιμασε και με τους 3 μεγάλους browsers: Firefox, Opera, ΙΕ αν εχουν ολοι το ιδιο προβλημα 2. Αν εχεις ενεργοποιήσει το νέο "look" του yahoo mail, to Beta, αλλαξε το σε Classic (οταν θα μπεις απο το σπιτι) μπας και φταίει αυτό. και αν εισαι στο classic , δοκιμασε το beta 3. Απ οτι θυμαμαι την επιλογη Πρόσβαση & προώθηση ΡΟΡ δεν τη δίνουν δωρεάν σε οσους εχουν yahoo.COM (yahoo USA δηλαδή) σε yahoo.GR και άλλες χώρες τη δίνουν. Mε outlook και thinderbird μπορεις να μπεις αν εχεις .com μαλλον θα βολευτεις με το YPOPS! http://ypopsemail.com/ Aν εχεις .gr πρεπει ομως να έχεις ενεργοποιήσει μεσα απο τα settings tou yahoo mail, το "Πρόσβαση & προώθηση ΡΟΡ" φτιαξε ενα mail account sto outlook με POP3 = pop.mail.yahoo.com SMTP = smtp.mail.yahoo.com ACCOUNT NAME= mplamplamplampla kai "My server requires authentication" = yes, check it sta advanced: "Leave a copy of messages on server " = yes, check it (για να μην τα σβηνει) implementation... ακουγεται σαν doublespeak για το "τα κάναμε σαν τα μούτρα μας"
danaos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Περίεργο... Λειτουργεί κανονικά... Μήπως έχουν κάνει κάτι στη δουλειά και δε σας το λένε;
xpapias Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστώ και τους τρεις για τις απαντήσεις. Θα το δοκιμάσω μήπως η αλλαγή beta<->classic βοηθήσει. Αν κάποιος άλλος έχει καμία άλλη ιδέα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.