stonecityboys Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Καλησπερα παιδια, Μου εφερε ενα stickακι ο ξαδελφος μου αλλα το προβλημα ειναι οτι οταν το εβαλα και πηγα να αντιγραψω εναν φακελο σε αυτον μου σταματησε,εγραφε οτι δεν μπορει να γραψει γιατι μαλλον το αρχειο ειναι κατεστραμενο(δουλευει κανονικα.) Το προβλημα τωρα ειναι οτι δεν με αφηνει να του κανω φορματ και συν της αλλης μου βγαζει οτι Δεσμευμενος χωρος 0 (μηδεν) και το ιδιο στον ελευθερο χωρο. Καμια ιδεα?
disqualified Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 ποιο file system επιλεγεςι οταν πας να του κανεις format?
stonecityboys Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δεν καταλαβες ...ΔΕΝ με αφηνει να κανω φορματ.δεν μπαινει καθολου στην διαδικασια του φορματ
disqualified Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 sorry που ρωταω παλι, κανεις δεξι κλικ πατας format και δεν βγαζει καρτελα?
stonecityboys Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Μου γραφει οταν το κανω αυτο οτι δεν μπορει να γινει η διαμορφωση του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.