random Δημοσ. 17 Απριλίου 2002 Δημοσ. 17 Απριλίου 2002 Pros opoion exei grapsei estw kai ena applet, class: An xrhsimopoiousate to pc apokleistika gia java development, poia ekdosh windows 8a proteimousate? kai me poio jdk (1.3/1.4) Xrhsimopoiw NT4 sp6a, JDK 1.3.1, alla 8a proteimousa na exw win2000. Akousa apo kapoion oti 8a valei XP, alla den eixe kapoio ar8ro/link na yposthriksei to epixeirhma. an exete kapoio link epi tou 8ematos eyxaristw poly <small>[ 17-04-2002, 10:15: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: random ]</small>
apoc Δημοσ. 17 Απριλίου 2002 Δημοσ. 17 Απριλίου 2002 Εγω θα σου περιγραψω την δικια μου κατασταση! Στην δουλεια κανω αποκλειστικα Java Development με windows2000 ..ισως η καλυτερη εκδοση windows για να κανεις development.Το ερωτημα μου ειναι αν εχεις αποφασισει τι περιβαλλον θα χρησιμοποιησεις αυτο μαλλον ειναι το critical question.Εγω χρησιμοποιω τον Jbuilder που ειναι γενικά καλος αλλα εχει προβληματα..που σου σπανε τα νευρα..θελει πολλα MB μνημης και γρηγορο μηχανημα...τωρα αν θες να χρησιμοποησεις κατι πιο Lite οπως JCreator δεν τιθεται θεμα μνημης.Οσο αναφορα την εκδοση του SDK χρησιμοποιω την 1.3.1 οχι για κανενα αλλο λογο αλλα επειδη η εκδοση 6 του Jbuilder συνεργαζεται σωστα μονο την εκδοση αυτη! Αν μπορεις να βρεις καποιο IDE που να μην εχει προβληματα με την νεα εκδοση χρησιμοποιησε το.Δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος ιδιαιτερος για να μην το κανεις....η μονη σου ενσταση εδω ειναι αν εχεις καποιο κςδικα γραμμενο με παλιά εκδοση που σοθ τρεχει μια χαρα στην 1,3 αλλα το βαλεις στην 1.4. και δεις οτι δεν παιζει τοσο γρηγορα ή τρως νεα exception ...τοτε οφειλεται στο γεγονος οτι μερικες classes στο 1.4 εχουν αλλαξει συμπεριφορες...συνηθως το πιο λογικο ειναι να βλεπεις αυξηση της αποδοσης απο VM se VM βεβαια εγω σε καποια θεματα Socket ειδα μια σημαντικη πτωση στην αποδοση τους γιατι ειχε γραφτει κωδικας optimized για την 1.3 ενω στο 1.4 μαλλον μπορει να θελει αλλα optimizations..αλλα λεμε αυτο δεν ειναι κατι τοσο τοσο συνηθες...μια βολτα στο bug parade της SUn θα βρεις ολα τα Migration problems απο εκδοση σε εκδοση. Τωρα η κατασταση στο σπιτι ειναι διαφορετικη..εκει εχω windows XP Pro και χρησιμοποιω τον Jbuilder με το 1.3.1 αλλα παραλληΛα σαν το default VM ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1.4 .... ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΕ6 ΜΕ ΤΟ VM....ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ EXPLORER οταν σηκωνεται το VM...αλλα αυτα εγκειται ολα στο φαινομενο της αποβολης απο τα windows καθε Java Sun πραγμα...και τι μας λεει οτι ολα αυτα τα κολληματα..(δεν ειναι τοσο συχνα αλλα υπαρχουν) δεν ειναι επιτειδες κακο Implementation της MS ή αδυναμια της Sun να μπορεσει να Intergrate σωστα το VM στο νεο λειτουργικο εξαιτιας περιορισμων που θετει η πλατφορμα του νεου λειτουργικου! ελπιζω να βοηθησα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.