Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για το ΙΚΕΑ

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερετε αν το IKEA στελνει κατευθειαν σπιτι η πρεπει να πας επι τοπου?Επισης αν πας επι τοπου μπορει να σου μεταφερει τα πραγματα με μεταφορικη?Ευχαριστω!

Δημοσ.

πρέπει να πας εκεί. Αν δεν έχεις μέσον, αυτοί μπορούν να σου τα στείλουν με μεταφορική, την οποία όμως θα πληρώσεις εσύ.

Δημοσ.

Τελικά γινεται να παραγγειλεις κατι απ τον καταλογο χωρις να πας εκει?Με μπερδεψατε! :)

Δημοσ.

Όχι, πρέπει να πας εκεί να συμπληρώσεις φόρμες κτλ και να το τυλιξοπακετάρεις ο ίδιος και να το πας και ως την παραλαβή. Εγώ νόμιζα πως θα με έβαζαν να οδηγήσω και το φορτηγάκι.

Δημοσ.
Όχι, πρέπει να πας εκεί να συμπληρώσεις φόρμες κτλ και να το τυλιξοπακετάρεις ο ίδιος και να το πας και ως την παραλαβή. Εγώ νόμιζα πως θα με έβαζαν να οδηγήσω και το φορτηγάκι.

είναι που δεν εχεις Γ κατηγορίας αλλιώωως.. :P

Δημοσ.

^ σώπα καημένε, με δυο καρπούζια κάτω απο τις μασχάλες, ένα "ο χριστός σώζει" μια μπύρα και ενα ξανθό γκομενάκι σε ένα συμβατικό αυτοκίνητο μια χαρα θα σε κάνουν να νιώσεις scaniaτος :P

Δημοσ.

κ οι τιμες της μεταφορικης ειναι διαφορετικες αν απλα στα μεταφερουν μεχρι το σπιτι σ κ τα παραλαβεις ο ιδιος κ διαφορετικες αν τις ανεβασουν σκαλια,ασανσερ κτλ:P

• Super Moderators
Δημοσ.
Το ΙΚΕΑ διπλα στο 'Βενιζελος' ειναι προσβασιμο χωρις αυτοκινητο?

Θεωρητικά και μόνο θεωρητικά, είναι. Παίρνεις Μετρό για αεροδρόμιο, κατεβαίνεις στο τέρμα (δηλ. στη στάση Αεροδρόμιο) και το κόβεις με τα πόδια.

Γύρω στα 2 χλμ το υπολογίζω.

Πρακτικά, λοιπόν, είναι ένα ψιλοπακετάκι. :-)

Δημοσ.

Ναι, αυτό θα 'γραφα κι εγώ. Το χ92 που πέρνω καμιά φορά σταματάει (συνήθως) έξω απ' το ΙΚΕΑ. Μπες στον ΟΑΣΑ και ψάξ' το, μη περπατάς και 2 χλμ...

Δημοσ.

Ναι πας με λεοφορειο, αρχικα σταματας στην σταση το πρωτο λεωφορειο (κοντα στα ταξι εχει σταση) και ρωτας τον οδηγο, αν παει καλως, αν οχι μπαινεις σε αυτο που θα σου πει. Σαφως εχει πολυ συχνα λεωφορεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...