panagath Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Γεια σας.Πριν λίγες μέρες αγόρασα το Sony Ericsson P1i.Το κινητό αυτό είναι φανταστικό.Περιέχει δέκτη GPS Bluetooth και το Wayfinder navigator 7.Το πρόβλημά μου είναι ότι το wayfinder για να λειτοθργήσει θέλει γραμμή internet όσο χρησιμοποιείται [GPRS h WiFi h 3G].Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο GPS software που να λειτουργεί στο κινητό αυτό κ να μη θέλει συνέχεια internet? λειτουργικό symbian νομίζω έχει το P1i.Θα βοηθούσε πολύ αν μου λέγατε κ πού θα βρω το εκάστοτε softwware...
zoisart Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Γεια σας.Πριν λίγες μέρες αγόρασα το Sony Ericsson P1i.Το κινητό αυτό είναι φανταστικό.Περιέχει δέκτη GPS Bluetooth και το Wayfinder navigator 7.Το πρόβλημά μου είναι ότι το wayfinder για να λειτοθργήσει θέλει γραμμή internet όσο χρησιμοποιείται [GPRS h WiFi h 3G].Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο GPS software που να λειτουργεί στο κινητό αυτό κ να μη θέλει συνέχεια internet? λειτουργικό symbian νομίζω έχει το P1i.Θα βοηθούσε πολύ αν μου λέγατε κ πού θα βρω το εκάστοτε softwware... Το TOM TOM
hristos 22 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Θα ηθελα να μου πεις λιγα λογια για το τηλεφωνο φιλε γιατι ενδιαφερομαι και γω να το παρω....με το gps βρεικες ακρη ή μονο με ιντερνετ συνδεεται?
velerephon Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 το εχω και εγω κ χρησιμοποιω garmin xt για gps με ελληνικους χαρτες. το προεγκατεστημενο προγραμμα gps ειναι βλακεια
Vazelaki_1986 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Φιλαράκι εχεις κάποιο link για το crack του garmin xt και για ελληνικούς χάρτες? το εχω εγκαταστήσει και εγώ αλλα δεν ειναι συμβατό με το divice του wayfinder που ειχε στο πακέτο. επίσεις δεν εχω βρεί πουθενά συμβατούς χάρτες. Σε παρακαλώ στείλε μου ότι βοήθεια μπορείς.
pesto1980 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Τελικά υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας του δέκτη GPS του Ρ1ι με τοGarmin χτ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.