koulouri Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Τι ειναι καλυτερο? 4GB στα 667MHz ή 2 στα 800MHz Ξερω οτι 8α μου πειτε 2 στα 1000 αλλα θελω την γνωμη σας στις 2 μονο πρωτες επιλογες
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 .offtopic. αν αρχισουν κι εδω οι κατακρισεις παει... το χασατε το τρενο, κι εμενα μαζι.
Vatos_locos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 GeorgeMan το να λες σε καποιον να μην κανει κατι απο την στιγμη που δεν εχεις αρμοδιοτητα δεν ειναι και οτι καλυτερο και οπως μου ειπες απο msn οτι σε πειραξε πολυ κιολας αλλο τοσο μπορει να πειραξε και το παιδι αυτο που εγραψες εσυ οποτε αστο οσο για κατακρισεις ; ουτε καν απλα λεμε τα πραγματα οπως εχουν και πιστεψε με και εσυ και εγω και 1000 ατομα να φυγουν απο εδω λιγοι θα νοιαστουν αδερφέ ανάλογα γιατί το θες το pc σου πες μα πως το χρησιμοποιείς να σου πούμε τι είναι καλύτερο
koulouri Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Βασικα ειναι κατεβαστηρι και τωρα με τα καινουργια παιχνιδια που βγηκαν προσπαθω να κανω καμια αναβαθμιση με τα 200? που χω του τυπου RAM,HDD,τροφοδοτικο,μαλλον 2 απο τα 3 που προανεφερα για να το boostarw λιγο το μηχανημα.. Βασικα παιζω και μερικα παιχνιδακια οπως bioshock ( σχεδον full graffic ) στο 1024*768 και μολις φτιαξει το "ξυραφι" το προβλημα θα παιξω και GoW
parsifal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Χαλαρωσε λιγακι ανοιγεις αβέρτα θεματα... Είσαι φάουλ, μίστερ... 4 στα 667 για εναν απλο χρηστη, 2 στα 800 για πιο advanced/overclocker κτλ... Ο απλός χρήστης ψυχούλα δεν έχει δηλαδή; Τι ειναι καλυτερο? 4GB στα 667MHz ή 2 στα 800MHz Ο Vatos_clockos έχει δίκιο. Αν δεν κάνεις εντατικό multitasking και δε χρησιμοποιείς βαριά προγράμματα που κάνουν «κρα» για μπόλικη RAM, δε χρειάζεσαι 4GB. Η μόνη αύξηση επιδόσεων που θα δεις με αύξηση της ποσότητας μνήμης προέρχεται μόνο από το ότι γλυτώνεις το συνεχές paging από/προς το σκληρό δίσκο. Αν δε φτάσεις σε τέτοιο σημείο (ανοίγοντας πολλές εφαρμογές μαζί, δουλεύοντας αρχεία bitmap γραφικών πολύ υψηλής ανάλυσης, κάνοντας video editing/rendering σε βαρύ πρόγραμμα επεξεργασίας video), με παραπάνω μνήμη δε θα δεις καμμία διαφορά. Επίσης, σε 32μπιτα Windows, άθροισμα φυσικής μνήμης + pagefile πάνω από 4GB δεν έχει νόημα. Και επειδή τα Windows το χρειάζονται το pagefile για να δουλεύουν πιο αποδοτικά, δε συνιστάται να το μηδενίσεις. Οπότε, αν έχεις 4GB RAM εγκατεστημένα, κάποια θα πηγαίνουν στράφι. Βασικα ειναι κατεβαστηρι και τωρα με τα καινουργια παιχνιδια που βγηκαν προσπαθω να κανω καμια αναβαθμιση με τα 200? που χω του τυπουRAM,HDD,τροφοδοτικο,μαλλον 2 απο τα 3 που προανεφερα για να το boostarw λιγο το μηχανημα.. Βασικα παιζω και μερικα παιχνιδακια οπως bioshock ( σχεδον full graffic ) στο 1024*768 και μολις φτιαξει το "ξυραφι" το προβλημα θα παιξω και GoW Κατεβαστήρι και να παίζεις παιχνίδια, δε συμβαδίζει η δουλειά. Ήδη, 2GB είναι overkill για κατεβαστήρι κι εσύ συζητάς για 4; Άσε το όπως είναι και ρίξε τα λεφτά στο main PC σου. Ή, αν είναι ήδη δυνατό μηχάνημα, κάνε κανένα δωράκι σε κοντινά σου πρόσωπα. Ή κανένα ταξιδάκι...
Vatos_locos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Ο Vatos_clockos έχει δίκιο. κοπλιμέντο η ορθογραφικό sorry για το off κατά τα αλλα ότι είπε και ο φίλτατος από πάνω ισχύει κανονικότατα με 2Gb για games είσαι μια χαρά
parsifal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 κοπλιμέντο η ορθογραφικό Κι έλεγα, θα το πάρει χαμπάρι ή όχι;
koulouri Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 μολις γυρισα απο Μανδριτη Βαρκελωνη, 17 μερες Ειδα και το Real - Ολυμπιακος αν και δεν ειμαι γαυρος και εχω καποια περισευουμενα στα οποια λιγα θελω να ριξω τωρα στο PC και μετα κατα Χριστουγεννα μερια κανα XBOX360 Οποτε στα 2GB ειμαι καλα λετε ε? Αν ειναι περνω HDD και τροφοδοτικο
PETROS13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 me 2 gb είσαι μια χαρά..δεν θα υπάρχει πρόβλημα..
leukonas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Αυτό το θέμα είναι σαν τις γυναίκες...τι είναι καλύτερο???20 Σαβούρες ή 5 καλές???Τι να την κάνεις την ποσότητα αν δεν έχεις ποιότητα.Οπότε 800 mhz και είσαι σφεράτος.
koulouri Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Αυτό το θέμα είναι σαν τις γυναίκες...τι είναι καλύτερο???20 Σαβούρες ή 5 καλές???Τι να την κάνεις την ποσότητα αν δεν έχεις ποιότητα.Οπότε 800 mhz και είσαι σφεράτος. lol Τοσο μεγαλη ειναι η διαφορα στην αποδοση ?
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 partes na einai dual channel gia na exeis 12.8 gb/s bandwith sta 800 mhz se single channel vgazoun 6.4 gb/s mono sta 800 mhz
Vatos_locos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 καλά μην παίρνεις όρκο για το Bandwidth που θα βγάλουν δεν είναι έτσι απλό DDR2 στα 1200 με Cl5 4-4-4 και βγάζουν κοντά στα 10G
koulouri Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Μπορειτε να μου προτεινεται καποιες 800αρες DDR2 1GB γιατι εχει και φθηνες εχει και ακριβες.. Εγω μπορω μεχρι το πολυ 100?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.