Land_Of_Banania Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα. Μετά από ένα format που έκανα (ίσως και λίγο πριν το format) το pc την πρώτη φορά που το ανοίγω (από τελείως κλειστό) λίγο πριν μπει στα Xp κάνει ένα restart για μία φορά και μετά μπαίνει κανονικά. Το κάνει πάντα αλλά κάνει μόνο ένα ευτυχώς. Το αστείο είναι πως όταν κάνω restart μέσα από τα Windows τότε θα μπει μετά κανονικά με την πρώτη προσπάθεια. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι φταίει? Tnx για όποιες απαντήσεις
michael92 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 lol, τι να πω, δεν νομίζω να είναι OS το problem, αλλά κάνε ένα repair καλού κακού. Η άλλη λύση είναι να έχεις το pc 24/7 ανοιχτό.
beji Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Αν είναι MSI δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι η μνήμες DDR2. Μου έτυχε και σε μένα με 2 διαφορετικά mobos MSI P35 και μόλις άλλαξα τις μνήμες σταματήσαν όλα τα restarts.
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Τι mobo έχεις? Κατα hardware μερια το κοβω και γω το προβλημα.Δωσε μια περιγραφη τα των εσωτερικων του υπολογιστη σου.
Land_Of_Banania Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Κι εγώ για hardware σκέφτηκα αλλά δεν άλλαξα κάτι και μετά να αρχίσει να το κάνει.. Πάντως το pc έχει πάνω: Amd 64 3500 Cpu ASUS A8n sli M/B 4DDR Kingston 512 Ram ATI EAX600 Gpu 2 Sata Hard Disks 2 DvD Drives 450 Watt Thermaltake Τροφοδοτικό
deathlok Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε ένα pc το 1999 (ναι τόσο παλιά) έφταιγε το τροφοδοτικό. ρεστάρτ κάθε φορά την πρώτη φορά που το άνοιγες και μετά δούλεβε κανονικά για όσες ώρες θες και ρεσταρτ έκανε μόνο αν το έκανες εσύ . (δεν το έκανε απο καινούργιο το σύστημα αλλά το πρόβλημα είχε παρουσιαστεί κανά εξάμηνο μετά την αγορά του)
gdp77 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 1) Σε ποιο ακριβώς σημείο κάνει restart? 2) Κατέβασε ένα ubuntu live-cd και boot-αρε από αυτό. Κάνει το ίδιο? http://www.ubuntu.com/getubuntu/download
Land_Of_Banania Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Το κάνει λίγο μετά που έχει εμφανιστεί η μαύρη οθόνη με την μπάρα που φορτώνει τα Windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.