Προς το περιεχόμενο

Κάνει Restart την 1η φορά πριν μπεί στα Windows

Land_Of_Banania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα. Μετά από ένα format που έκανα (ίσως και λίγο πριν το format) το pc την πρώτη φορά που το ανοίγω (από τελείως κλειστό) λίγο πριν μπει στα Xp κάνει ένα restart για μία φορά και μετά μπαίνει κανονικά. Το κάνει πάντα αλλά κάνει μόνο ένα ευτυχώς. Το αστείο είναι πως όταν κάνω restart μέσα από τα Windows τότε θα μπει μετά κανονικά με την πρώτη προσπάθεια. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι φταίει?

Tnx για όποιες απαντήσεις:-)

Δημοσ.

lol, τι να πω, δεν νομίζω να είναι OS το problem, αλλά κάνε ένα repair καλού κακού. Η άλλη λύση είναι να έχεις το pc 24/7 ανοιχτό.

Δημοσ.

Αν είναι MSI δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι η μνήμες DDR2. Μου έτυχε και σε μένα με 2 διαφορετικά mobos MSI P35 και μόλις άλλαξα τις μνήμες σταματήσαν όλα τα restarts.

• Moderators
Δημοσ.
Τι mobo έχεις?

Κατα hardware μερια το κοβω και γω το προβλημα.Δωσε μια περιγραφη τα των εσωτερικων του υπολογιστη σου.

Δημοσ.

Κι εγώ για hardware σκέφτηκα αλλά δεν άλλαξα κάτι και μετά να αρχίσει να το κάνει.. Πάντως το pc έχει πάνω:

Amd 64 3500 Cpu

ASUS A8n sli M/B

4DDR Kingston 512 Ram

ATI EAX600 Gpu

2 Sata Hard Disks

2 DvD Drives

450 Watt Thermaltake Τροφοδοτικό

Δημοσ.

είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε ένα pc το 1999 (ναι τόσο παλιά) έφταιγε το τροφοδοτικό. ρεστάρτ κάθε φορά την πρώτη φορά που το άνοιγες και μετά δούλεβε κανονικά για όσες ώρες θες και ρεσταρτ έκανε μόνο αν το έκανες εσύ :P. (δεν το έκανε απο καινούργιο το σύστημα αλλά το πρόβλημα είχε παρουσιαστεί κανά εξάμηνο μετά την αγορά του)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...