xterm Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Παίδες ακουστε πρόβλημα. Παρέλαβε χθες μια samsung 206bw. Μόλις την άνοιξα και την έβαλα μπρος παρατηρώ αριστερά κάτω καμμένο pixel. Τρελλάθηκα!!!!Πέρνω e-shop και samsung και μου λένε ότι για ένα καμμένο pixel δε υπάρχει εγγύηση. Πρέπει μου να έχει τουλάχιστον 7 καμμένα για την αλλάξουν. Δηλαδή απλά μου έστειλαν ελλατωματική οθόνη και δε μου την αλλάζουν.Την οθόνη τη θέλω για εππαγελματική χρήση και είμαι σε απόγνωση. Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Τι κάνω?
nick_csd Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 den einai problhmatikh h o8onh an exei 1 h 2 kammena pixel, mporeis na doulepseis kanonika se authn thn o8onh, apla einai psuxologiko to 8ema
Hlapatsas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Αν ήθελες επαγγελματική χρήση να έπαιρνες μια eizo που δίνει για 6 μήνες zero pixel εγγύηση ή έστω μια lg που σε 19 ιντσών μοντέλα δίνει zero pixel για 3 χρόνια.Μια ίντσα θα την θυσίαζες για το επάγγελμα πιστεύω...Όπως και να έχει, αν σε χαλάει τόσο πολύ πούλα την αμέσως μιας και έχεις εγγύηση και πάρε κάτι από τα παραπάνω.
xterm Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Γιατί δεν είναι ελλατωματική? Εγώ δεν τη πήρα για να έχει καμμένο pixel.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 giati oi kataskeuastes den 8ewroun provlhma to kameno pixel...simple...opws eipe kai o Hlapatsas as phgaines se Eizo... kai as eimaste eilikrineis twra...me 1 kameno pixel den xa8hke kai o kosmos eite gia epaggelmatikh xrhsh eite oxi...
horsepower Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Ναι αλλά μόνο και μόνο από ψυχολογικής απόψεως είναι κάπως άσχημο..Θες δεν θες το μάτι σου πέφτει πάντα εκεί..Εγω πριν 4 μήνες πήρα laptop Fujitsu-Siemens και είχε καμένο pixel πάνω δεξιά και δεν το έχω συνηθίσει ακόμα και ούτε πρόκειται..
Hlapatsas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Ναι αλλά μόνο και μόνο από ψυχολογικής απόψεως είναι κάπως άσχημο..Θες δεν θες το μάτι σου πέφτει πάντα εκεί.. Συμφωνώ.Είμαι από αυτούς που ακόμα έχουν crt γιατι δεν αντέχω τα μειωνεκτήματα των tft όπως το συγκεκριμένο. Με τον καιρό όμως λιγοστεύουν τα μειωνεκτήματα αυτά και πριν αγοράσουμε κάτι κάνουμε πάντα έρευνα αγοράς γιατί επενδύουμε τα ευρά μας και στις οθόνες μαζί και τα μάτια μας..
osalonikios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Γιατί δεν είναι ελλατωματική? Εγώ δεν τη πήρα για να έχει καμμένο pixel. Το λάθος είναι δικό σου που δεν έψαξες να μάθεις την εγγύηση της Samsung για καμμένα ή κολλημένα πιξελ ΠΡΙΝ την αγοράσεις, επίσης υπάρχουν και μαγαζιά που σου δίνουν αυτοι εγγύηση 0 πιξελ για 6 μήνες με ενα επιπλέον ποσό (30-40ε). Τώρα το μόνο που μπορεις να κάνεις είναι να βάλεις στο google "dead pixel fix" να διαβάσεις τις οδηγίες και να δοκιμάσεις την τύχη σου... Καλη επιτυχία !
horsepower Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Εγω θα σου πρότεινα να ψάξεις στο google "dead pixel create" να κάψεις άλλα 6, να πας σύνολο τα 7 καμμένα και να στην αλλάξουν..ε?
haHa Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Εγω να πω οτι δε βλεπω το λoγο που να μην μπορεις να κανεις τη δουλεια σου με ενα καμμενο πιξελ ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Ναι αλλά μόνο και μόνο από ψυχολογικής απόψεως είναι κάπως άσχημο..Θες δεν θες το μάτι σου πέφτει πάντα εκεί.. exw 19ari TFT monitor apo to 2003 kai exei 3 kamena pixels...ta opoia prepei na ta "psa3w" gia na vrw pou einai ka8e fora...isws na einai upokeimeniko alla to mati den peftei panw tous ektos an to 8elei/ta psaxnei...
GIANNIS400 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 μια απορια, εχω την lg flatron l1940bq,tote την ειχα παρει 385?.Δεν ξερω πως ειναι ενα καμενο pixel,εν εχω δει κατι που να μην μου αρεσει στην δικη μου, ειναι πολυ καλο κοματι.δεν ξερω και πως βρισκεις ενα καμενο pixel
orck Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 μπορεις να μου πεις κατι που αγορασες τελευταια και ηταν ΤΕΛΕΙΟ; στην πραγματικοτητα τιποτα δεν ειναι τελειο πχ αγοραζεις δισκο και σου λεει ο κατασκευαστης ταχυτητα διαμεταγωγης 200Μb/sec και 5msec αποκριση αλλα στην πραξη ειναι 198 και 7msec αν καθησεις και διαιρεσεις τα πιξελ που εχει μια οθονη σαν αυτη σε σχεση με τα χαλασμενα που σου εγκρινουν την αλλαγη τοτε θα καταλαβεις τι λεω η οθονη εχει 1764000 πιξελ το ενα που εχεις χαλασμενο εσυ ειναι ποσοστο 0.000056% αστοχεια υλικου για να στην αλλαξουν δεχονται ελλατωματικη μια οθονη με ποσοστο 0,00039% χαλασμενα πιξελ
Lefteris29 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Παίδες ακουστε πρόβλημα. Παρέλαβε χθες μια samsung 206bw. Μόλις την άνοιξα και την έβαλα μπρος παρατηρώ αριστερά κάτω καμμένο pixel. Τρελλάθηκα!!!!Πέρνω e-shop και samsung και μου λένε ότι για ένα καμμένο pixel δε υπάρχει εγγύηση. Πρέπει μου να έχει τουλάχιστον 7 καμμένα για την αλλάξουν. Δηλαδή απλά μου έστειλαν ελλατωματική οθόνη και δε μου την αλλάζουν.Την οθόνη τη θέλω για εππαγελματική χρήση και είμαι σε απόγνωση. Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Τι κάνω? Site pou leei pws na liseis to provlima me dead pixels http://lifehacker.com/software/lcds/fix-your-lcds-dead-pixels-152062.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.