Προς το περιεχόμενο

Carefour = R.E.S.P.E.C.T

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

oxi dn xalase t eklisa to apogema k...nikiasa to cod4(ta spaei) k 8 to afiso anixto meta to sabbato to bradi g na xalasei 8elo prota na fxaristi8o to game...aaa k episis otan to exo or8io dn diabazei ta games otan to exo orizodia mono tote ta diabazei

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πριν 2 ώρες περίπου στο κατάστημα αλίμου είχε 4 κομμάτια, δυστυχώς χωρίς το gow...όταν έφυγα έμειναν 3 κομμάτια χεχε

Δημοσ.
το θέμα είναι αν θα φέρουν νέες κονσόλες

Εννοείται ότι δεν θα φέρουν άλλα στα 200eu...πρόκειται για stock όταν τελειώσει τέλειωσε !!Και τα σπρώχνουν σε αυτή τη τιμή για να φύγουν και να έρθουν τα καινούρια bundles υποθέτω....

Δημοσ.
Πάντως εγώ περιμένω να κάνουν καμιά ανάλογη προσφορά με το elite ή με το ps3 των 60gb

Η προσφορά που θες έγινε και σχεδόν έχει εξανληθεί.

Το Ps3 των 60GB + 2ο χειριστήριο + 2 παιχνίδια το έχουν 550€ (κανονικά είχαν 600+50+69+69=788)

Δημοσ.
Η προσφορά που θες έγινε και σχεδόν έχει εξανληθεί.

Το Ps3 των 60GB + 2ο χειριστήριο + 2 παιχνίδια το έχουν 550? (κανονικά είχαν 600+50+69+69=788)

Δεν εννούσα μία τέτοια προσφορά γιατί και πάλι είναι πολλύ ακριβό. Εννούσα να πέσει η τιμή κάτω από τα 400 ευρώ και για τις δύο κονσόλες.

Δημοσ.

kl telos to pira apofasi....8 pao stous grmods otan mporeso 8 to flasharo k oti aporia exo 8 rotiso ekei k telos....ama xalasei meta m eipan ekinoi oti mporoun na to steiloun stin ms me to azimioto bebea.(a bsk exo kapia probs me to xbox kanei ligo 8oribo,apo piso exei ligo anixtei apo mono tou san na exei 3ekoubosei,a k i prosopsi exei pa8ei kati,,kata ta alla ola kala)

Δημοσ.

Δε μ λέτε κι εμένα ποιοι είναι αυτοί οι grmods και πού εδρεύουν ρε παιδιά με ένα pm αν απαγορεύεται αλλιώς, να πάω κι εγώ να το φλασάρω!!!!:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...