Προς το περιεχόμενο

Carefour = R.E.S.P.E.C.T

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mallon tha travaw ta buzia mou e?apantisi den eida...danny,mipws fouskwse kai eskase apo tis koubertes re file,diastoli ktl...otan to pas steile mou ena pm na mou peis times kai ti sou eipan an to thimitheis...thanks

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

carefour respect my ass...to prwi pou piga den upirxe deigma gmt...mou eipe oti isws ksanaferoun (ston Alimo auto) kai sto carefour stin kuprou den eixe kai den tha ferei eipe ekei enas...

elpizw na ksanaferoun

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν κάνει καταγγελίες για αθέμιτο ανταγωνισμό οι οιπόλοιπες αλυσίδες που πουλάνε το ίδιο προϊόν στα 350 (δεν με χαλάει βέβαια, έχω ένα και λέω να πάρω και δεύτερο).

Δημοσ.

Εγώ πήρα χθές 2 από το Carrefour στο Ηράκλειο Κρήτης. Είχαν μείνει άλλα 5-6. Η ημερομηνία κατασκευής είναι 4/2006. Όλα καλά μέχρι στιγμής, ελπίζω να γλιτώσουμε το ROD!

Δημοσ.

Ελευθερη αγορα εχουμε οπως λενε οποτε η καθε εταιρια μπορει να πουλαει οσο θελει. Αμα κανουν αυτοι καταγγελια για αθεμιτο ανταγωνισμο εμεις σαν καταναλωτες πρεπει να κανουμε μυνηση καθε μερα για μεθοδευμενη και πανω απ' ολα "νομιμη" κλεψια.

Δημοσ.
Μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν κάνει καταγγελίες για αθέμιτο ανταγωνισμό οι οιπόλοιπες αλυσίδες που πουλάνε το ίδιο προϊόν στα 350 (δεν με χαλάει βέβαια, έχω ένα και λέω να πάρω και δεύτερο).

Δεν είναι stock του carrefour αυτό είναι της Microsoft Hellas που αυτή έχει επιλέξει με ειδική συμφωνία να φύγει μέσω του Carrefour. Άλλες εταιρείες κάνουν το ίδιο μέσω άλλων αλυσίδων π.χ. Κωτσόβολος

Δημοσ.

Σωστος ο droidlock.. Αν ηταν αυτο αθεμιτο, τοτε καποιοι επρεπε να ειναι οσοβια μεσα.. Τελικα αξιζει να παρεις το απλο η με την HDMI θυρα? εχω μπερδευτει.. καποιοι λενε οτι εχει διαφορα στην εικονα και καποιοι οχι.. Αν δεν εχει, να τρεξουμε να παρουμε

Δημοσ.

Το θέμα είναι σε τι τηλεόραση θα το συνδέσεις και αν αυτή κάνει 1:1 pixel maping και όχι overscan στην θύρα component ή στη θύρα vga (η sumsung ονομάζει αυτή τη λειτουργία just scan, η sony την ονομάζει full pixel κ.τ.λ., αλλά δεν είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα τους και για όλες τις θύρες). Αν ναι τότε δε θα δεις διαφορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...