The Punisher Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Re paidia pou tha vro Ridisc DL diskakia, to Burnit.gr den yparxei pia? any help apo pou mporo na ta promithefto tha voithouse idiaitera Euxaristo ek ton poteron
The Punisher Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 sto google epsakses katholou? Nai alla tpt gemizei o kosmos me ena soro link ta opoia den exoun kai sxesi me kapoion emporo.
tzotzo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Εγω γιατι γκουγκλαρα τον ορο "ridisc" και στο δευτερο αποτελεσμα βρηκα αυτο το λινκ? http://www.mediacenter.gr/product_info.php?products_id=1081
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Εντάξει.Όποιος μπορεί να απαντήσει στην ερώτηση του φίλου ας το κάνει.Οι υπόλοιποι απλά μην ενδιαφερθούν.Φοβερή απάντηση το google it.
pp6210 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Φίλε μου και εγώ αγόρασα 2-3 φορές ridisc (τα μωβ και τα μπλε) από το burn-it και τα έψαχνα πριν κανένα 4μηνο αλλά δεν βρήκα πουθενά. Οπότε φαντάστηκα οτι κάτι έπαιξε με την αντιπροσώπευση της ritek, και προκειμένου να καταλήξω με τίποτα απομεινάρια στοκ (πχ mediacenter) γύρισα σε that's. think about it!
pp6210 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 επανέρχομαι, γιατί με έβαλες στο τριπάκι να ξαναψάξω (ήμουν πολυ ικανοποιημένος με τα ridisk). Λοιπόν 2-3 λινκς από ε-μάγαζα που βγήκαν από τον Γουγλη έιχαν ημερομηνίες στο 2005... οπότε μάλλον δεν εισάγονται πιά...
The Punisher Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Telika vrika paidia meso Google kai mou efyge ligo i psixi alla axize ton kopo sas euxaristo olous gia tin antapokrisi. Oso gia to Burn it den katalavaino ti paizei xtes vrika mia apodeixi tyxaia kai pira tilefono alla to sikose mia gigia kai mou eipe oti kano lathos .
horsepower Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Γίνεται να πει κάποιος τελείως περιληπτικά τι ακριβώς είναι αυτό το ridisc?Γιατί δεν είδα καμιά διαφορά με ένα κανονικό dvd..
pp6210 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Φίλε μου δεν είναι κάτι διαφορετικο απο dvd δισκάκι... απλά πριν 2 χρόνια ήταν από τα καλύτερα σε σχέση με την τιμή τους και το ποσοστό επιτυχίας στο κάψιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.