S2Katana Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Καλησπερα σε ολους. Εχω το εξης προβλημα στα XP μου, σε 2 διαφορετικα pc μου δοκιμασα. Εχω κατεβασει ενα νομιμο αρχειο απο torrents, το οποιο ειναι χωρισμενο σε 8 μικρα αρχεια.Η συνηθισμενη πορεια ειναι να συνενωνω τα αρχεια με δεξι κλικ-> extract to.To θεμα δεν ειναι να εστιασουμε στο οτι ειναι απο torrents, αλλα στο προβλημα που παρουσιαζεται. Ομως, μου παρουσιαζεται το εξης φαινομενο.Αφενος τα αρχεια ενω ειναι αρχεια του Winrar φαινονται σαν να μην αναγνωριζουν τα XP τον τυπο τους, οπως φαινεται στην φωτο. Αφετερου, μολις παω να τα κανω extract, αφου εχω προσθεσει εγω την καταληξη .rar, μου λεει οτι λειπουν αρχεια.Θα μπορουσε κανεις να πει οτι εχει προβλημα το torrent file. Ομως, αυτο εχει γινει και στα παλια μου νομιμα αρχεια απο torrents, τα οποια μεχρι προτινως γινοντουσαν κανονικα extracted!Τι ακριβως εχει παιχτει?Δοκιμασα και με το 7zip και με αλλη εκδοση του WinRar αλλα γινονται τα ιδια. Help insomniacs!
tsakonas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 polu apla anoigeis to .001 me to winrar kai apo mesa kaneis extract...apo ekso me deksi klik de ginete...kai de xrieazete na allakseis kataliksi i otidipote.
S2Katana Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Ετσι εβγαλα ακρη, μετα απο πειραματισμους και χωρις να εχω δει το ποστ σου. Συνηθως εκανα δεξι κλικ πανω στο πρωτο αρχειο και επελεγα extract here, οπου και διαβαζε αυτοματα τα επομενα .rar, συνενωνοντας τα στο τελικο αρχειο. Tnx παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.