Προς το περιεχόμενο

Vista 32 ή 64 bit ?

rrrttt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκεφτομαι να βάλω τα vista ultimate sto νέο pc και το δίλημα μου είναι 32 η 64 bit?

H xρήση του θα είναι κυρίως για παιχνίδια και ταινίες και σκεφτομαι να βάλω ta 64bita αλλα οι απορίες μου είναι οι εξής:

1) θα είναι πιο γρήγορα ?

2) υπάρχουν πλέον αρκετες εφαρμογές στα 64 bit ? (απο μια γρηγορη αναζητηση που έκανα δε με ικανοποίησαν αυτές που βρηκα στο νετ)

3) οι εφαρμογές του Internet που ξέρουμε τρέχουν στα 64 ή πρέπει να υπαρχει αντίστοιχη έκδοση?

4) και σημαντικότερο υπάρχουν /πάιζουν καλα τα παιχνίδια στα 64 ?

5) υποθέτω ότι δε γίνεται αναβάθμιση απ τα 32 στα 64 Bit e?

θα παρακαλούσα απαντησεις απο όσους έχουν σχετική εμπειρία, όχι απ ότι έχουμε ακούσει ή διαβάσει.

ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

tnx φίλε μου.

ούτε σε εφαρμογές επεξεργασίας video δεν είναι πιο γρηγορα?

απ την εμπειρία σου πιστευεις οτι τελικα αξίζουν ή δημιουργούν περισσότερα προβλήματα και θα ψαχνω συνεχεια για drivers?

Όταν όλο το πακέτο Hardware-O/S-Software είναι 64bit τότε θα δεις διαφορά.

akrivos...

gia to video editing pou rotas, mono an uparxei kanena programa x64 pou amfivalo...den ksero pantos boreis na psakseis kai na dokimaseis...kai go gia dokimi ta evala kai ta krathsa...den exo tpt idiatera provlimata...kati psila pou lunontai me ligo googling.

h monh shmantiki diafora einai sti RAM ...ta x64 diavazoun mexri 4gb..ta 32 mexri 3...pros to paron..

oso gia drivers kanena provlima episis...tous vriskei sxedon olous apto windows update (gia osa anagnorizei) ..gia ta upoloipa , exo valei kai manually drivers apo winxp x32 k ola ok....

Το crysis είναι σχεδιασμένο για 64μπιτα αν αυτό σε παρηγορεί.

Πάντως αν πήγαινα σε νέο λειτουργικό σύστημα όπου ούτως ή άλλως θα συναντούσα πρόβλημα με τους drivers θα έβαζα τα x64 για να τελειώνω.

Σε όποιος πρόγραμμα θα μπορούσε να επωφεληθεί το pc θα το έκανε και τις 32μπιτες εφαρμογές θα τις έτρεχε μια χαρά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...