NiCk_ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Ousiastika auto pou leei o titlos .. Exo dokimasei na kano 2-3 arxeia convert meso Quicktime gia to iPhone, alla o ixos panta einai 2-3 deuterolepta pio mprosta i pio piso .. Auto simvainei mono se taineies pou deiarkoun pano apo 30 peripou lepta .. Sta music videos gia paradeigma ola einai ok, alla se ena epeisodio lost ( p.x. ) oxi .. Help ?
bakis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 το quicktime νομιζω ειναι το πλεον χειροτερο προγραμμα για conversion και κανει πολυ χρονο για τη μετατροπη και πολλες φορες καταληγεις με χαλια αποτελεσμα.. το ειχα δοκιμασει και εγω στο παρελθον και απογοητευτικα εγω χρησιμοποιω ενα freeware το xvd4psp μην σε ξεγελαει το ονομα του προγραμματος κανει convert απο σχεδον καθε τυπου βιντεο σε iphone, ipod psp, ps3 κτλ.. ειναι και πολυ ευκολο στη χρηση
NiCk_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 το quicktime νομιζω ειναι το πλεον χειροτερο προγραμμα για conversionκαι κανει πολυ χρονο για τη μετατροπη και πολλες φορες καταληγεις με χαλια αποτελεσμα.. το ειχα δοκιμασει και εγω στο παρελθον και απογοητευτικα εγω χρησιμοποιω ενα freeware το xvd4psp μην σε ξεγελαει το ονομα του προγραμματος κανει convert απο σχεδον καθε τυπου βιντεο σε iphone, ipod psp, ps3 κτλ.. ειναι και πολυ ευκολο στη χρηση Euxaristo poli file gia tin apantisi .. Pragmati to quicktime den kanei gia conversion arxeion .. Katevasa kai ego to VLC ( ena gia mac ) to opoio einai eksairetiko ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.