xania4ever Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Λοιπόν παιδιά καλημέρα θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση.Πόσο συχνά πρέπει να κάνουνε defragment και υπάρχει περίπτωση να χαλάσει οδίσκος από defragment
KINGLUCAS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 ego kano kathe mera, O_O rulz alla to exasa.
xania4ever Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Εχω ακούσει ότι αν κάνεις κάθε μέρα χαλάει ο δίσκος ισχύει?
Black Demis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Μια φορά την εβδομάδα αρκεί κάθε μέρα είναι υπερβολικό μπορεί ο σκληρός να πάει στων ουρανό(εγώ πχ κάθε Κυριακή κάνω εκκαθάριση του registry και των άχρηστων αρχείων μετά κάνω ελέγχω στων σκληρό μετά κάνω ανασυγκρότηση και στο τέλος ανασυγκρότηση του registry)
Marcos_Aurilius Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Ναι, χαλάει ο δίσκος και ανεβαίνει και η θερμοκρασία του PC και καταναλώνει και περισσότερο ρεύμα... Παιδιά, το defrag τι είναι? Μετακίνηση αρχείων. Ανάγνωση και εγγραφή. Δεν πεθαίνει ο δίσκος, αυτό είναι φτιαγμένος να κάνει.
Black Demis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Ναι, χαλάει ο δίσκος και ανεβαίνει και η θερμοκρασία του PC και καταναλώνει και περισσότερο ρεύμα...Παιδιά, το defrag τι είναι? Μετακίνηση αρχείων. Ανάγνωση και εγγραφή. Δεν πεθαίνει ο δίσκος, αυτό είναι φτιαγμένος να κάνει. Συμφωνώ αλλά να το κανείς κάθε μέρα δεν είναι και ότι καλύτερο εγώ στην αρχή το έκανα κάθε μέρα και με παράτησε ο σκληρός σε δυο μήνες (πρώτα έπεσε η ταχύτητα και μετά με παράτησε:cry:)
teo64x Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Ανάγνωση και εγγραφή. Δεν πεθαίνει ο δίσκος, αυτό είναι φτιαγμένος να κάνει. Μα δεν είναι φτιαγμένος να το κάνει για πάντα! Αυτό είναι φτιαγμένος να κάνει, αλλά όσο το κάνει φθείρεται λίγο-λίγο. Γνώμη μου είναι πως η ανασυγκρότηση δεν είναι απαραίτητη αν δεν έχεις σοβαρό πρόβλημα απόδοσης (εγώ δεν έχω κάνει καθόλου σε αυτή την εγκατάσταση των Windows). Τώρα, αν θες να κάνεις, μία φορά κάθε δύο εβδομάδες είναι μια χαρά. Το κάθε μέρα είναι υπερβολικό και δε χρειάζεται καν.
dark_banishing Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Αν το κάνεις κάθε μέρα δεν θα έχει σχεδόν καθόλου δουλειά να κάνει (αφού την προηγούμενη μέρα είχες κάνει πάλι (!) και δε νομίζω να κάνεις κάθε μέρα τόσες αλλαγές στα αρχεία σου) και θα τερματίζει αμέσως. Οπότε είτε τον φθείρει (που σχεδόν το αποκλείω) είτε όχι, μικρή σημασία έχει..
xania4ever Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Επίσης έχω παρατηρήσει ότι αν κάνω στο πρόγραμμα τών windows ανάλυση και έχω κατεβασμένα αρχεία πχ rar ταινιών μου λέει ότι θέλει ανασυγκρότηση αν μετά όμως τα σβήσω και ξανακάνω ανάλυση μου λέει δεν θέλω.??
maggle Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 εχω ακουσει για ενα προγγραμα που κανει defragment μονο του οταν πρεπει,ποιο ειναι το γνωριζετε?
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 εχω ακουσει για ενα προγγραμα που κανει defragment μονο του οταν πρεπει,ποιο ειναι το γνωριζετε? Πολλα φανταζομαι και ενα απο αυτα ειναι το diskeeper
Black Demis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Να ένα ακόμα freeware αρκετά καλό http://ultradefrag.sourceforge.net/
MrSeanKon Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Yπαρχουν μπολικα (οπως αυτα που ανεφεραν οι παραπανω χρηστες) να κι εδω μια συζητηση εχεις κι ενα υ2υ. Οσο για το αν χαλαει ο δισκος απο το defragment δε νομιζω. Αναλογως της χρησης που κανεις (αν προσθαφαιρειται υλικο) ειναι αναγκαια η χρηση του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.