mastixas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Ελπίζω να ειμαι στο σωστο τοπικ.. Θα ήθελα να εκθέσω μια απορία μου σχετικα με τον σειριακό αρι8μό στα παιχνίδια που νοικιαζουμε απο τα video club.. Ας πούμε οτι είμαι ο πρωτος που νοικιαζει ενα παιχνίδι.. Ο σειριακός αριθμός του ειναι καταχωρημενος στην εταιρια απο την οποία τα ενοικιαζω ή ειμαι εγω ο τυχερος και τον κανω δικό μου? Πονηρή απορία.. Περιμένω σίγουρες απαντήσεις..
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δεν ειναι τοσο σιγουρη οσο θελεις η απαντηση μου αλλα here is goes:Με την ιδια λογικη,υποθετω πως καποιος ακομα πιο τυχερος απο σενα,εχει αγορασει το παιχνιδι για το εκαστοτε βιντεκλαμπ,καποιος το εχει βαλει στο ραφι κλπ.Αν και υποθετω πως θα του χουν κανει ενα register τουλαχιστον,πρωτου το βγαλουν στην φορα.Μια δοκιμη θα σε πεισει,μεχρι να απαντησει καποιος πιο σιγουρος
giorgosa5 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Ελπίζω να ειμαι στο σωστο τοπικ.. Θα ήθελα να εκθέσω μια απορία μου σχετικα με τον σειριακό αρι8μό στα παιχνίδια που νοικιαζουμε απο τα video club.. Ας πούμε οτι είμαι ο πρωτος που νοικιαζει ενα παιχνίδι.. Ο σειριακός αριθμός του ειναι καταχωρημενος στην εταιρια απο την οποία τα ενοικιαζω ή ειμαι εγω ο τυχερος και τον κανω δικό μου? Πονηρή απορία.. Περιμένω σίγουρες απαντήσεις..[/quote γιατι δεν δοκιμαζησο ιδιος????
mastixas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 H απορία μου δημιουργηθηκε οταν ενοικιασα το Crysis και επειδη δεν εχει βγει ακομη απλα 8α με ενημερωσουν με το που το παραλαβουν.. Ετσι 8α δοκιμασω .. Απο την άλλη ακουσα για το Battlefield 2142 οτι απλα το εχουν στο ραφι μπας και καταφερει κανεις να το τρεξει. Ειναι σιγουρο οτι οποιος προσπα8ησει να το παιξει με τον σειριακο του απλα δεν γινεται..
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Απο την άλλη ακουσα για το Battlefield 2142 οτι απλα το εχουν στο ραφι μπας και καταφερει κανεις να το τρεξει. Ειναι σιγουρο οτι οποιος προσπα8ησει να το παιξει με τον σειριακο του απλα δεν γινεται.. Aρα εχεις ηδη την απαντηση σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.