Lomar Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 thnks για το link. Τη ταινεία ακόμα δεν την είδα αλλά έχει δουλέψει πολύ το άτομο! εδώ και λινκ για το χάρτη του φανταστικού του κόσμου http://www.giagos.com/2007/map-PATH.jpg Μπράβο που έχει ασχοληθεί τόσο. Είπαμε η ταινεία τείνει στη καφρίλα, υπερβολική αμερικανιά, χάλια ερμηνεία κλπ, αλλά παραγωγή, εφέ, σκηνοθεσία και μουσική όλα τα λ7!
Lomar Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Είδα τη ταινεία και είναι επιοικώς απάλευτη! Αλλά επιμένω στις αρχικές μου θέσεις για τη παραγωγή, τη σκηνοθεσία, τα εφέ, το μοντάζ + μουσική επένδυση. Ερμηνείες, διάλογοι αμπάλευτα. Σενάριο χιλιοειπωμένο απλά. Πάντως καλά κάνει το παιδί και ασχολείται και αυτή η ταινεία (είναι και μεγάλου μήκους) είναι καλό δείγμα των δυνατοτήτων του αρκεί βέβαια να σοβαρευτεί και να βρεί καλύτερο casting για τις ταινείες του. Επίσης και το "promotion" τις ταινείας είναι δουλεμένο με λεπτομέρια, απο τα καραγκιοζηλίκια του μέχρι και το χάρτη του κόσμου που έφτιαξε δείχνουν οτι κατέχει το πως λειτουργεί η βιομηχανία, αλλά θέλει σωστή καθοδήγηση και κυρίως (το ξαναλέω) να σοβαρευτεί. Είπαμε η γραφικότητα (και στη συμπεριφορά και στη ταινεία) βοηθάει για τη προώθηση και τη διανομή, αλλά απο ένα σημείο και μετά μόνο ζημιά μπορούν να κάνουν.
Henry3GR Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Τι το κράζετε ρε σεις το παιδί; Σας είπε κανείς ότι πρόκειται για τέχνη ή να την πάρετε στα σοβαρά την ταινία; Εξάλλου στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης συμμετέχει. Τι περιμένατε; Εγώ πάντως από το τρέιλερ και μόνο, έλιωσα.
Lomar Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Βασικά δεν έχει και πολλά αστεία, μάλλον πολλά καμμένα έχει, αλλά το θέμα είναι όπως έχω πει και παραπάνω η σκηνοθεσία, η παραγωγή, τα εφέ και το μοντάζ. Τουλάχιστον ας έλεγε περισσότερα αστεία αν ήθελε να το προωθήσει σαν παρωδία - διαφήμιση των ικανοτήτων του "στούντιό" του.
Bigi444444 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Είναι φοβερό τι μπορεί να καταφέρει ένα και μόνο κλαρινέτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.