Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Έχω ταχθεί κατά των μειωτικών χαρακτηρισμών προς το δημιουργό της. Την γνώμη μου για την ταινία την έχω ήδη πει.
pappous_soulis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Εγώ πάντως είμαι υπέρ των κάφρων. Η σοβαροφάνεια βλάπτη σοβαρά τον εγκέφαλο.
slipknot Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Praetorian μιλάω συγκεκριμένα γι αυτούς που το κάνουν,εσύ ξεκαθάρισες την θέση σου. Καλά pappou_souli δεν είπαμε να είναι και συνέχεια κάφροι.αλλά αν το γουστάρεις γιατί να μην κάνεις κάτι κάφρικο που θα γελάσεις κι όλας ? Εξάλλου πιστεύω άμα είσαι πάντα σοβαρός(κυριολεκτικά πάντα,ότι και να κάνεις) καταντάς μίζερος.
pappous_soulis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Καλά pappou_souli δεν είπαμε να είναι και συνέχεια κάφροι.αλλά αν το γουστάρεις γιατί να μην κάνεις κάτι κάφρικο που θα γελάσεις κι όλας ? Εξάλλου πιστεύω άμα είσαι πάντα σοβαρός(κυριολεκτικά πάντα,ότι και να κάνεις) καταντάς μίζερος. Συνέχεια κάφρος = γελοίος ,και δεν εννοούσα αυτό. Απλά,το να κάνεις κάτι κάφρικο δεν είναι κακό,και μάλιστα αν το κάνεις γιατί γουστάρεις και όχι γιατί θες να σε προσέξουν,τότε είναι μαγκιά σου.
livewire Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Να πω κι εγώ που είδα την ταινία, τη μ@λ@κία μου? Ε λοιπόν, ούτε κι εγώ καταλαβαίνω την πρεμούρα που σας έχει πιάσει όλους(ή καλύτερα τους περισσότερους από σας) , να κρίνετε (και αμέσως να κατακρίνετε) την προσπάθεια του Γιάγκου, με βάση τα "εξευγενισμένα" καλλιτεχνικά κριτήρια και την υψηλή αισθητική που θα κρίναμε μια οποιαδήποτε επαγγελματική (more or less) ταινία φτιαγμένη από πραγματικούς επαγγελματίες. Όλα τα στοιχεία (από τον τρόπο που προλόγισε την ταινία ο Γιάγκος, τα σχόλιά του κατά τη διάρκειά της, το ίδιο το περιεχόμενό της καθώς και οι υπόλοιπες δημόσιες εμφανίσεις του) δεν αφήνουν κανένα περιθώριο να παρεξηγήσει κανείς τις προθέσεις και τη χαλαρή-χιουμοριστική διάθεση του ΓΙΑΓΚΟΝΑΝ 3: DDD Οπότε κατά τη γνώμη μου , άδικος κόπος η αμπελοφιλοσοφική συζήτηση περί του τι είναι η τέχνη, τι δεν είναι , τι θα πρέπει/θέλαμε να είναι κλπ,κλπ. Βέβαια να πω ότι δεν νομίζω πως με το να δουν την ταινία, θα αλλάξουν γνώμη αυτοί που έσπευσαν να τον "στολίσουν" (άμεσα και έμμεσα).Εγώ προσωπικά είδα αυτό που περίμενα και δεν έπεσα πολύ έξω. Τέλος πάντων, Η ταινία ήταν αρκετά ευχάριστη, είχε όλα τα κλισέ που συναντάς σε ανάλογης θεματολογίας ταινίες και παιχνίδια(εσκεμμένα χωρίς αμφιβολία)και αν σκεφτείς ότι τη γύρισαν για την πλάκα τους 5-10 φίλοι με 2 κάμερες,ε τότε και 2 Υ.Γ. : 1. Βρήκα πολύ "προχώ" την απόφαση των ιθυνόντων του Φεστιβάλ Θεσ/νίκης να δώσουν την ευκαιρία σε μια ταινία σαν αυτή να προβληθεί σε ένα τόσο ιδιαίτερο κοινό και να δοκιμαστεί( και η ταινία και το κοινό) ανοιχτά 2. Ατυχής η κίνηση του Γιάγκου να μπει στο tripaki να "απαντήσει" στα παιδιά που δεν έπιασαν το νόημα της όλης φάσης με επιχειρήματα τύπου "η ταινία είναι πρώτη στις ψηφοφορίες του κοινού" κλπ. Absolutely uncool
Lomar Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Καλά είπαμε όλοι αυτοί οι "γνωστοί" του που προσπαθούν να τον γειώσουν, πρέπει να είναι πολύ άνιωθοι για να μη καταλάβουν το χαβαλέ, ξενέρωτα άτομα. Είναι κάτι τέτοια άτομα (ειδικά γκόμενες) που είναι τόσο ρηχά και κομπλεξικά τα οποία χαρακτηρίζουν τις ταινίες φαντασίας (επιστημονικής, rpg φάση, επικές κτλ) μούφες επειδή όσα βλέπουν δεν είναι "αληθινά"! Σαν να ακούς παιδάκι 10 χρονών που προσπαθεί να φανεί σοβαροφανές απλά και μόνο για να κάνει εντύπωση με τη στάση του... Πάρτε το είδηση, αυτός ο Γιάγκος εκμεταλεύεται όλο αυτό το ντόρο μόνο προς όφελός του, αυτό και μόνο τον κάνει πιο "μάγκα" απο όλους εσάς που τον κρίνεται επειδή είστε κομπλεξικοί και δε χωνεύεται το χαβαλέ και την ειρωνεία του. Το ξαναλέω λοιπόν σαν πρόκληση για όλους τους ψευτο-κυριλέδες/σινεφίλ κτλ που τον κατακρίνουν και νομίζουν οτι καμμένος σκηνοθέτης ==> καμμένη ταινία. Αφού νομίζεται οτι είστε καλύτεροι απο αυτόν σαν σκηνοθέτες κτλ, τότε δημιουργήστε και εσείς την ταινία σας και στείλτε τη στο φεστιβάλ του χρόνου. Αλλά ναι το ξέχασα, για να γίνει αυτό χρειάζεται κάτι που λέγεται μεράκι και... κότσια
Emilie Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Είναι κάτι τέτοια άτομα (ειδικά γκόμενες) που είναι τόσο ρηχά και κομπλεξικά τα οποία χαρακτηρίζουν τις ταινίες φαντασίας (επιστημονικής, rpg φάση, επικές κτλ) μούφες επειδή όσα βλέπουν δεν είναι "αληθινά"! Μαζί σου σε όλα αλλά γιατί το λες αυτό με τις γκόμενες και με χαλάς; Το ίδιο ποσοστό χαζομάρας που αντιστοιχεί στους άντρες είναι και για τις γυναίκες. Επιπλέον θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον γιάγκο και να του ανακοινώσω ότι τον επόμενο χρόνο θα έχει να ανταγωνιστεί και με άλλες παρόμοιου στυλ ταινίες!
Lomar Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Λυπάμαι αν παρεξήγησες αυτά που είπα αλλά δυστυχώς κυρίως... κοπέλες και για την ακρίβεια ελληνίδες είναι η κατηγορία που αντιπαθεί το σουρρεαλιστικό.
LL_NEO Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Ίσως επειδή είναι μια κατηγορία σουρεαλισμού απο μόνες τους ...
parsifal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Το βραβείο DigitalWave πάντως, μια χαρά το τσίμπησε ο Γιάγκος. Μπράβο του...
livewire Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Το βραβείο DigitalWave πάντως, μια χαρά το τσίμπησε ο Γιάγκος. Μπράβο του... Το περίεργο θα ήταν να μην το έπαιρνε.... Αφενός το βραβείο αυτό προήλθε από ψηφοφορία του κοινού(έβαλα κι εγώ το χεράκι μου με το ψηφαλάκι μου ) και αφετέρου είχε να συναγωνιστεί άλλες 10-12 ταινίες, οι πιο πολλές από τις οποίες μάλλον πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Κρίμα που δεν έπαιξαν ζωντανά τη απονομή των βραβείων στην TV. Η σκηνή με το Γιάγκο αγκαλιά με Danny Glover και Sam Rockwell και να κάνει γκριμάτσες, ήταν όλα τα λεφτά..:devil:..
The_Judas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Μετά από τις διάφορες αντιφατικές απόψεις που διάβασα, είδα και εγώ την ταινία. Καταρχήν δεν μπορούσα να ξεχωρίσω σε πολλά σημεία αν είναι σοβαρή ταινία ή κωμωδία. Είχε κάποιες γραφικές σκηνές που έφταναν στα όρια του γελοίου, αλλά δεν είχε καμία έξυπνη χιουμοριστική ατάκα. Οι ατελείωτες σκηνές με λιβάδεια,βουνά,ποτάμια,ρυάκια,κάστρα και λοιπά ενώ στην αρχή ήταν καλές στην πορεία έγιναν κουραστικές και βαρετές. Το ίδιο ισχύει και για την μουσική... από το μέσο της ταινίας και έπειτα έβαλε σχεδόν ολόκληρο το album "Legendary Tales" από τους Rhapsody να παίζει στο repeat Σε γενικές γραμμές όμως είχε καλή μουσική. Η ταινία είχε απαράδεκτο σενάριο παρόλο που δεν είχε και πολλούς διαλόγους. Μόνο η εισαγωγή ηταν κάπως ενδιαφέρουσα, μετά όμως η ταινία γινόταν κουραστική. Οι ηθοποιοί επίσης δεν έκαναν και ιδιαίτερα καλή δουλειά. Οι φωνές μου φάνηκαν πολύ παιδικές για μια τέτοια επική παρωδία. Θα μπορούσαν να δώσουν λίγο περισσότερο βάθος στον τόνο της φωνής τους.
Lomar Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 τη ταινεία μπορούμε να τη κατεβάσουμε απο κάπου;
The_Judas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Εδώ πέρα έχει ένα λινκ, γύρω στα 750MB είναι: http://www.giagos.com/mambo/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.