Προς το περιεχόμενο

ΓΙΑΓΚΟΝΑΝ Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ -> Πρεμιέρα Θεσσαλονίκη

GIAGOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

με λενε ΓΙΑΓΚΟ και εχω γυρισει μια ταινιουλα

τη λένε ΓΙΑΓΚΟΝΑΝ Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ:ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΑΜΟΥ

δεν εχει καμια σχεση με τις αλλες και γιαυτο την βαλανε να

κανει πρεμιερα στο φεστιβάλ θεσσαλονικης κυριακη 18/11 στις 12 το βραδυ

ειναι γυρισμενη σε 7 χωρες , συμπεριλαμβανομενου και του Σινικου τείχους

ριξτε μια ματια στο τρειλερ

http://www.filmfestival.gr/inst/Fest...gonan%2090.wmv

αν ξερετε κανεναν απο θεσσαλονικη και μπορειτε προτεινετε την

Ευχαριστώ

http://WWW.GIAGOS.GR

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε Γιάγκο είσαι πολύ καμμένος σε πάω.Στο go straight έδωσες ρέστα ειδικά η τελευταία ατάκα στην άλλη εκεί που έλεγε κάτι βλακείες ήταν top.

Δημοσ.

Γιάγκο απλά τα σπας....

Την (τις...) ταινία (ταινίες) τις έχω δει εδώ και καιρό...

Από όταν ένας κολητός από Πάτρα μου ανέφερε την υπόσταση σου!!!!

Keep up the good work my friend!!!!

Δημοσ.

η μλκια σπαζει καρύδια.Αν εχετε ακουστα.

ελεεινη ταινια,γυρισματα,ηθοποιοι.καραγκιοζηλικια με λιγα λόγια για να γίνουμε γνωστοι.

υ.γ εχω γνωρίσει και απο κοντά το ψώνιο που εκανε το ποστ,μιλάμε για καμενο ατομο στη κυριολεξία.

υ.γ2 περαστικά σας

Δημοσ.

Αυτή η ταινία για να βγει τόσο χάλια ήθελε πολύ προσπάθεια.Από μόνη της δεν γίνεται !!!Γιατί δεν τα παρατάς με την σκηνοθεσία να βγαίνεις με κανά σπαθί στην Αγ. Νικολάου καλύτερα? Είσαι ο τελευταίος Σαμουράι της Ελλάδας έτσι και αλλιώς! Πάντως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίζεις να μαλακίζεσαι. αυτό δεν κάνεις τόσα χρόνια????

Τώρα πως επέλεξαν να βάλουν την ταινία σου στην έναρξη του festival??? Το festival θεσσαλονίκης απολεί μια από τις ελάχιστες πλατφόρμες στην Ελλάδα όπου ο νέος καλλιτέχνης μπορεί να εκφράσει τις ιδέες του. Επειδή σίγουρα η έλειψη ιδεών και καλλιτενικής τάσης είναι ευκρινής στην εποχή μας ο κάθε άσχετος σαν και σένα μπορεί να παρουσιάσει τις καφρίλες του κάθε χρόνο υποβαθμίζοντας και άλλο μια καλή προσπάθεια ωστόσο....

Και πρόπερσι έγινε μια προσπάθεια να καταγραφούν απόψεις μέσω cult ταινιών από νέους αλλά σαφώς ανώτερες από τις βλακείες σου.

Σίγουρα η Ελλαδα δεν πρέπει να μεταμορφωθεί σε χώρα με ρατσιστικές αντιλήψεις και έτσι δίνει την ευκαιρία σε βλάκες και πανάσχετους όπως εσένα ( σίγουρα εσύ αποτελείς τον πρωτοπόρο του είδους) να παρουσιάσουν τα '' αριστουργήματα τους ''!!!!

Καλή συνέχεια Γιαγκο αντε και του χρόνου στις Κάννες!!!!

Δημοσ.

Οι δυο τελευταίοι με κάλυψαν απόλυτα...

Επίσης όταν λες παντού "γυρισμένο σε 7 χώρες" συμπεριλαμβάνεις και τα Ζαρουχλέικα, την Εγλυκάδα και Ανθούπολη σαν χώρες?

Δημοσ.

Σας αρέσει, δε σας αρέσει, η ταινία επιλέχθηκε για το φεστιβάλ Θεσ/νίκης.

Κάντε και εσείς μια ταινία λοιπόν και αν την επιλέξουν τα ξαναλέμε.

Είμαστε η χώρα όπου ο καθένας μπορεί να λέει τη μαλακία του. Είμαστε όλοι κριτικοί κινηματογράφου από τα γενοφάσκια μας. Ο άλλος γράφτηκε στο forum μόνο και μόνο για να χαρακτηρίσει βλάκα και πανάσχετο έναν άλλο, του οποίου η ταινία θα προβληθεί στο φεστιβάλ. Είμαστε όλοι Δανίκες, το έχουμε στο αίμα μας.

Καλή συνέχεις memento1985 άντε και του χρόνου στην κριτική επιτροπή στις Κάννες!!

Δημοσ.

Βασικά The_Edge μάλλον δεν έχεις δει την ταινία, ούτε τον έχεις γνωρίσει τον Γιάγκο..Τώρα το ότι επιλέχτηκε για να ανοίξει το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης πραγματικά δεν μπορώ να το διανοηθώ..Οχι ότι είναι κάνα σοβαρό φεστιβάλ και αυτό αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται..

Δημοσ.
Σας αρέσει, δε σας αρέσει, η ταινία επιλέχθηκε για το φεστιβάλ Θεσ/νίκης.

Κάντε και εσείς μια ταινία λοιπόν και αν την επιλέξουν τα ξαναλέμε.

Είμαστε η χώρα όπου ο καθένας μπορεί να λέει τη μαλακία του. Είμαστε όλοι κριτικοί κινηματογράφου από τα γενοφάσκια μας. Ο άλλος γράφτηκε στο forum μόνο και μόνο για να χαρακτηρίσει βλάκα και πανάσχετο έναν άλλο, του οποίου η ταινία θα προβληθεί στο φεστιβάλ. Είμαστε όλοι Δανίκες, το έχουμε στο αίμα μας.

Καλή συνέχεις memento1985 άντε και του χρόνου στην κριτική επιτροπή στις Κάννες!!

Εγώ συμφνωνώ με τον The-Edge, χωρίς να έχω δει την ταινία. Ακόμη και αν ειναι βλακεία, (φαντάζομαι το περιεχόμενο και τον χαρακτήρα απο τον τίτλο της) έχετε την επιλογή να μην την δείτε. Προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε το να βγεί καποιος και να πει ότι δεν είναι καλή η ταινια για τον Α ή Β λόγο, να κάνει κριτική δλδ... Αλλα με ενόχλησε το στυλ μερικών "ο giacos είναι ηλίθιος" κτλπ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...