timtsits Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Η απορία που έχω είναι λίγο περίεργη και θα προσπαθήσω να την εξηγήσω όσο ποιο καλά μπορώ. Σε ένα φορητό έχω internet μέσω ασύρματου δικτύου. Θέλω να δώσω internet και σε ένα άλλο μηχανημα από τον φορητό με καλώδιο δικτύου αλλά να το μοιράσω μέσω ενός free web proxy, όποιος και να είναι. Ο λογος ειναι οτι, απο το ασύρματο εχω περιορισμους σε ποιες σελιδες μπορω να μπω και στο 2ο μηχανημα θελω μια σελιδα που δεν με αφήνει να την δώ, αλλα την βλεπω μονο μεσω καποιου free web proxy πχ. www.guardster.com/subscription/proxy_free.php Μπορώ… ? Αν εχει καποιος να προτεινει καποια αλλη λυση ?
Black Demis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δοκίμασε το ProxyPlus(freeware) η το CCProxy(shareware) αλλά τους περιορισμούς δεν γλιτώνεις
parsifal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δε μου φαίνεται ότι αυτό που θες να κάνεις είναι ιδιάζουσα περίπτωση που χρειάζεται ειδική συνδεσμολογία ή software. Απλά δίνεις με ICS internet στο 2ο PC, στο οποίο χρησιμοποιείς τον proxy όπως ακριβώς θα το έκανες και στο laptop. Εκτός και αν δεν κατάλαβα καλά τί ακριβώς θέλεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.