zoranb Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Έχω ένα srt αρχείο έτοιμο για προσθήκη αλλά ο δημιουργός του έχει εισάγει προφανώς italics για κάποιες ατάκες. Στον arpa kola player όμως εμφανίζονται με την κωδικοποίηση π.χ. <i>μπλα μπλα μπλα μπλα</i>, έχει μπροστά και πίσω λοιπόν τον χαρακτηρισμό ο οποίος όμως εμφανίζεται στην οθόνη! Πώς το διορθώνω αυτό και με τί ανοίγω και σώζω τα srt αρχεία, τώρα τα άνοιξα στο notepad, αλλά κάτι μου λέει πως δεν είναι πολύ σωστή αυτή η κίνηση, ή όχι?
zoranb Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Και τί πρέπει να κάνω ακριβώς εκεί? εισήγαγα το srt αλλά πώς κρύβω τις εντολές <i> και </i> από το να φαίνονται? Μήπως απλά φαίνονται στον Arpa Kola Player ενώ στο dvd δεν θα εμφανίζονται?
kastel Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Λογικά στο DVD δεν θα φαίνονται. Για να σβήσεις τα <i> και </i> με το SW, τσεκάρεις τον υπότιτλο και τα σβήνεις από κάτω (κάτω μέρος, μετά τους υποτίτλους) που γίνεται η επεξεργασία του υπότιτλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.