logo15 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Ξερω πως αυτο ειναι καθαρα δικια μου επιλογη μα θα ηθελα να ρωτισω ποιες σχολες θεωρητε καλες απο θεωριτηκη κατευθινση?(για τους παλιους ειναι λατινικα,Αρχαια,ιστορια,λογοτεχνια,εκθεση) Δεν μιλαω για τις γνωστες(νομικη,φιλολογια,φιλοσοφια)αλλα για ολες τις αλλες. Επισεις εχω επιλεξει Βιολογια σαν επιπλεων εχω την δυνατοτιτα να παω σε ιατρικες σχολες???και αν ναι θα χρειαστω και ιδιετερα για χειμια(δεν εχω ιδεα)??? Μου αρεσουν αυτη την στηγμη η εξεις σχολες : Πολιτικης επιστημης & Δημοσιας διοικησης(εχει αποκατασταση??)[ενδιαφερωμε και για ολες τις συναφεις σχολες(info???) Επισεις απο ιατρικες μου αρεσει η μοριακης βιολογειας και γενετικης(ακυρο???:p:p) Θελω λιγη βοηθειαγια τα παραπανω θεματα. Ευχαριστω LoGo15
pappous_soulis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Aπο θεωρητική να πας σε ιατρική? Και να μπορείς έχεις σκοπό να πας ξεβράκωτος στ'αγγούρια? Δεν νομίζω να γίνεται πάντως. Καλύτερη απάντηση θα πάρεις απ'τους καθηγητές σου πιστεύω.
teo64x Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Χωρίς παρεξήγηση φίλε... Με τόσα ορθογραφικά λάθη, είσαι σίγουρα θεωρητική;
charmed Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 από θεωρητική μπορείς να πάς ιατρική αλλά θα έχεις μειωμένα μόρια γιατι δεν έχεις ως μάθημα την χημεία.
logo15 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Χωρίς παρεξήγηση φίλε... Με τόσα ορθογραφικά λάθη, είσαι σίγουρα θεωρητική; Ναι!!!! Αλλα με δυσλεξια:p:p
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 αν εχεις δυσλεξια, δινεις εξετασεις σε ειδικα κεντρα, ετσι;
skiaxtro7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 ναι δινεις προφορικα οταν εχεις δυσλεξια καπου στο μοσχατο νομιζω
Praetorianos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Από θεωρητική μπορείς να πας ιατρική αλλά τα μόρια μειώνονται τόσο πολύ που ακόμα και 20 να γράψεις σε όλα τα μαθήματα βγάζεις γύρω στο 18+ οπότε χάνεις όλες τις ιατρικές σχολές, οπότε δεν αξίζει να ασχοληθείς με τέτοιο σενάριο, χώρια που όταν οι άλλοι κάνουν χημείες κτλ στη σχολή εσύ θα κοιτάς με ανοιχτό το στόμα.. Ψάξτο για την θεωρητική μόνο και θα σου πρότεινα να δώσεις και αγγλικά για να μπορείς να δώσεις υποφηφιότητα για περισσότερες σχολές (όπως πχ Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.