jimmis1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα σας είμαι νέος στην παρέα και δεν ξέρω αν το έβαλα στο σωστό μέρος. έχω σύνδεση ασύρματη της vodafone και δεν κατεβάζει από rapidshare , από άλλες εταιρίες που έχουνε γνωστοί μου κατεβάζει κανονικά , εγώ γιατί όχι?
Black Demis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Πρώτα καλώς ήρθες :-) :-) Όταν λες δεν κατευνάζει τι σου βγάζει ακριβός πες αναλυτικά
jimmis1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 ανοίγω ένα αρχείο , περιμένω τον χρόνο που έχει και όταν τελειώσει και βάλω και τον κωδικό που βγάζει μου βγάζει το εξής.. Your IP-address 213.249.63.34 is already downloading a file. You have to wait until it is finished. Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own Premium-Account now. Instant download-access! If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-account solves this problem as well. δεν είναι ότι κατεβάζω κατι και μου λέει να περιμένω , απλά δεν κάνει τίποτα.
thodoras Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. Μηπως ισχυει αυτο που λεει??
yannis27gr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Όταν λες δεν κατευνάζει τι σου βγάζει ακριβός πες αναλυτικά Εννοεί ότι όσο κι αν το κοπανάει αυτό δε λέει να ηρεμήσει... Άκου κατευνάζει
PETROS13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 μάλλον προς shared IP-address πάει το θέμα..(αν δεν είναι κλειδωμένο το router).
Black Demis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Μάλλον ισχύει αυτά που λέει. Αν δεν ισχύει τίποτα από αυτά δοκίμασε άλλο Modem Router
jimmis1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 μοντεμ - ρουτερ εγω εχω αυτο το μικρακι που μου δωσανε με την καρτα .δεν ξερω τι ειναι shared IP-address για να σας πω, οποτε με λιγα λογια να τους το παω πισω σαν χαλασμενο? να μου δωσουν αλλο?
pisio Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 μήπως είναι WLAN και μπαίνει κανένας άλλος από το router σου
PETROS13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 γενικά μπαίνει λογικά κάποιος στο δίκτυο σου. εκτός αν έχεις βάλει κανένα proxy πάνω και για αυτό δεν σε αφήνει..
jimmis1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 εχω το μοντεμακι που μου εδωσε η vodafone ο υπολογιστης δεν ειναι σε δυκτιο τωρα αν μπαινει καποιος αλλος και κατεβαζει δεν θα το εβλεπα? αφου εχει δικο του μετρητη για το ποσο κατεβαζεις.Υπαρχει καποιος τροπος να τσεκαρω αν μπαινει καποιος αλλος?οσο για τον proxy που λεει ο PETROS13 δεν γνωριζω. Την vodafone που πηρα τηλεφωνο μου λεει οτι δεν εχει καποιον περιορισμο και οτι θα επρεπε να κατεβαζει. Συγνωμη που ρωταω τι ειναι το ενα και τι ειναι το αλλο αλλα ειμαι λιγο ασχετος με το αθλημα.
Black Demis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Κάνε ένα reset στο router μπας και στρώσει σχετικά με το proxy είναι ένα πρόγραμμα διαμοιρασμού internet στο δίκτυο αλλά αφού δεν έχεις δίκτυο δεν χρειάζεται να ψήνεσαι για αυτό
PETROS13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 τότε το πρόβλημα μήπως είναι απλά στον browser που χρησιμοποιείς...ή να λείπει κάποιο σημαντικό πρόγραμμα..πχ JAVA.
giogr4 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 μάλλον μπαίνει κάποιος άλλος μέσω του account σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.