tanaod Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Μια χαρά φορτίζει και με φορτιστές που δεν είναι της Creative. Δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα.
ApSiMan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά σόρυ δεν είδα τις ερωτήσεις σας εγκαίρως!!! @ Nomikaria όπως λέει και ο S2Katana η μπαταρία του κρατάει 6-7 ώρες (αν δν το πειράζεις καθόλου κρατάει κ λίγο παραπάνω). Έχει πολύ καλή διαχείρηση μπαταρίας, φαντάσου ότι στα 5sec μπαίνει screen saver και στα 10 sec σβήνει τελείως η οθόνη να μην καίει ενέργεια! Για τον φορτιστή κανονικά δουλεύει με όλα τα καλώδια και όλους τους φορτιστές....εγώ το φορτίζω με τον φορτιστή του παλιού μου motorola (mini usb) @ tanaod δυστυχώς όσο και να έχω ψάξει δν έχω βρει στην Ελλάδα κάπου. Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με την τιμή. Αν μένεις Αθήνα μπορούμε να τα παραγγείλουμε μαζί να μειώσουμε έτσι τα έξοδα αποστολής....
Nomikaria Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Σ'ευχαριστω ApSiMan!!Κι εγω μονο απο e-bay μπορω να παρω skin!!Παντως,ειναι παρα πολυ καλο player..Πολυ μικρο,ευχρηστο,πανευκολο στη χρηση και σε συνδυασμο με καλα ακουστικα ακουγεται τελεια... Το ειδα αυτο με το screensaver,πολυ καλο..Θα δω ποσο θα μου κρατησει κι η μπαταρια κ θα σας πω!!
ApSiMan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παιδιά μήπως να κάνουμε καμιά καλή να πάρουμε μαζί οι 3 θηκούλες να μοιράσουμε τα έξοδα αποστολής (δν είμαι τσιγκουνης αλλά πραγματικά δεν μου κάνει καρδιά να δώσω 7Ε μεταφορικά για 10Ε πράγμα...τι να πω...)?Αν ψήνεστε μιλάμε με pm.... Καλορίζικο Nomikaria!!!
Nomikaria Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Σ'ευχαριστω πολυ ApSiMan!! Για τις θηκες ,θα ηθελα να σε βοηθησω αλλα εχω ηδη κανει την παραγγελια απο e-bay!!
S2Katana Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 @Apsiman, θελεις λινκ απο ebay για θηκουλα, 8-9 ευρω μαζι με μεταφορικα?
ApSiMan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 @Apsiman, θελεις λινκ απο ebay για θηκουλα, 8-9 ευρω μαζι με μεταφορικα? εννοείται!!! Στείλε με pm ή κάντο Post εδώ αν μπορείς!!!! :-D
gv_liou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Εχεις pm my friend! ρε παιδια το multirama exei to zen stone 2 gb me 33 euro.alla den einai ayto me tin othoni.periergo;) tha exei radio omws? kali eukairia akougetai, ti lete eseis? apo apododi ixou leei tipota?
S2Katana Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Παραξενο αυτο που λες.Εχεις κανα λινκ? Καλη ευκαιρια σιγουρα...Καλα, δλδ το 1gb κανει 30 ευρω και το 2gb 33?λολ
Nomikaria Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 33 ευρω??? Κοιτα,ως προς τον ηχο μην περιμενεις ποιοτητα ηχου i-pod ( με τα εργοστασιακα ακουστικα ) αλλα με τα καταλληλα ακουστικα(εχω ενα ζευγαρι Bang & Olufsen) η ποιοτητα ηχου ειναι πολυ καλη...Κατα τ'αλλα για τα λεφτα του ειναι ενα πολυ καλο,ανθεκτικο και πρακτικο mp3 player!!
farma Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 θα ηθελα να ρωτησω εαν κανει εγγραφη απο ραδιο?? και πως εξηγειται αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.661176 να ειναι πιο φτηνο απο αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.661166 (ειναι το ιδιο,νομιζω, αλλα το φτηνοτερο εχει και ηχειο)
QSpec Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Ξεθάβω το θέμα για μια quick question: Επιτρέπει το zen να κάνω browse τους φακέλους (next να με πάει στον επόμενο φάκελο) ή πρέπει να πατάω next για πάντα μέχρι να πετύχω το τραγούδι που θέλω;
farma Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 mporeis na kaneis browse stous fakelous alla den mporeis na akous to tragoudi pou theleis parallila.an akous ena tragoudi kai pas kai epilexeis ena fakelo na deis ti exei mesa automata tha sou paiksei to proto kommati tou fakelou.to idio isxuei kai gia ta tragoudia .den mporeis na vlepeis ti tragoudia exeis enw akous ena pou thes tautoxrona.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.