Apanepai Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά είναι φυσιολογικό κατά την έναρξη του pc να δίνεται παραπάνω ρεύμα στα fans με αποτέλεσμα να δουλεύουν σε πολλές στροφές? Αυτό διαρκεί 2 δευτερόλεπτα. Άλλο πρόβλημα δεν αντιμετωπίζω αλλά μου κάνει εντύπωση μιας και πρώτη φορά το συναντώ.
frenzy Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Ναι, μετά αναλαμβάνει το uguru και ρίχνει τις στροφές.
Apanepai Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Οκ καλός ευχαριστώ. Μίπως ξέρουμε στο που οφείλεται αυτό?
S2Katana Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Ετσι ειναι η λειτουργια του απλα.Παρομοιο φαινομενο παρουσιαζει και η 8800GT, τα πρωτα 3'' ειναι στο max ο ανεμιστηρας.
soiramk Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Για να μην ανοίγω νέο thread, μηπως ξέρετε για την συγκεκριμένη MoBo τι ακριβώς σημαίνουν οι εκάστοτε ενδείξεις στο Post Code Displayer που έχει ή που μπορώ να τις βρω? Στο site της ABIT δε βρήκα κάτι και στο manual μονο σε ποία "στάδια" όταν κάνει start up το pc δείχνει ενδείξεις. Επίσης άμα κλείσω ή κάνω uninstall το uGuru τι γίνεται με τα fans? Θα δουλεύουν μονίμως στις ίδιες rpm?
soiramk Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 a) στο manual και να το κλείσεις λειτουργεί α) Το manual γράφει ακριβώς αυτό: This is an LED device to display the “POST” Code, the acronym for Power On Self Test. Thecomputer will execute the POST action whenever you power on the computer. The POST process is controlled by the BIOS. It is used to detect the status of the computerʼs main components and peripherals. Each POST Code corresponds to different checkpoints that are also defined by the BIOS in advance. For example, “memory presence test” is an important checkpoint and its POST Code is “C1”. When the BIOS execute any POST item, it will write the corresponding POST Code into the address 80h. If the POST passes, the BIOS will process the next POST item and write the next POST Code into the address 80h. If the POST fails, we can check the POST Code in address 80h to find out where the problem lies. This LED device also displays the “POST” Code of AC2005, an “uGuru” chipset developed exclusively by abit. και See Appendix for both AWARD and AC2005 POST Code definitions. Για παράδειγμα τώρα που δουλεύει κανονικά (ελπίζω ), έχει την ένδειξη FF. Θα ήθελα να ξέρω τι σημαίνουν όλες οι πιθανές ενδείξεις. β) Εγώ έχω βάλει στο default κάποιες δικές μου ρυθμίσεις, όπως στο πόσο τις % να δουλεύουν στις low θερμοκρασίες και πόσο τις % στις high. Αν κλείσω ή κανω uninstall το uGuru τα RPM απο τα fans θα παίζουν σε αυτές τις τιμές πάλι?
frenzy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 α) κοίτα στο appendix λοιπόν β) ναι γιατί οι ρυθμίσεις πάνε στο chip το οποίο τις κρατάει μέσω bios.
Vatos_locos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 το FF είναι Boot Atempt εκει πάει πάντα όταν περάσει όλα τα τεστ αν δείς στο manual θα τα βρείς όλα
soiramk Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Ναι το βρήκα! δλδ ειναι όλα ΟΚ, ε? Τι σημαίνει το INT 19h? Λεει οτι FF=Boot Atttempt (INT 19h).
frenzy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Ρε κερατά για εγκυκλοπαίδεια με πέρασες; :lol: Google it! Είναι τεχνικά αυτά , αλλά χοντρικά σημαίνει πως φόρτωσε κανονικά τα πάντα από bios και τρέχει λειτουργικό. Το int19h είναι περιοχή της μνήμης του cmos που χρησιμοποιείται και από προγράμματα; Not sure
Vatos_locos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 όλα τα ΙΝΙΤ = Initializing ( Προετοιμασία ) το 19Η θα είναι κάποια διεύθυνση η κάποιο Flag δεν ξέρω σίγουρα να σου πω αλλα αν φτάνεις στο FF δεν έχεις πρόβλημα αν κολλήσει πουθενά πιο πίσω τότε χρειάζεται ψάξιμο
frenzy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 ε άμα δε ξέρει κι ο vatos σημαίνει πως αρκετά έμαθες σήμερα Ωρα για νάνι να αφομοιώσεις!! :lol:
Vatos_locos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 από λίγο που έψαξα πρέπει να είναι από Assembly ( γλώσσα χαμηλού επιπεδου ) κάποιο Bootstrap με απλά ελληνικά και τα λίγα που ξέρω από από Assembly είναι το σημείο που δίνει το Βίος την σκυτάλη στον δίσκο για να γίνει το boot του λογισμικού σου όλα αυτά με κάθε επιφύλαξη περίμενε να έρθει κάποιος που θα ξέρει σίγουρα και καλύτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.